<

[ОНОВЛЕНО] ДТП у Володимирі-Волинському: від удару авто викинуло на пішоходів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:58 | 4.04.2018 / Володимир /
Перегляди
5
/ коментарів 16

3-го квітня 22:35 годині у центрі Володимира-Волинського трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна з авто виїхала на пішохідну частину та травмувала пішоходів.

За словами присутніх людей на місці пригоди, БМВ їхав прямо по вулиці Данила Галицького, а інше авто здійснювало маневр повороту на вулицю Небесної Сотні. Внаслідок зіткнення одну автівку викинуло на пішохідну частину, де в цей момент йшли студенти.

Поліцейські розповіли, що 37-річний водій Аудіо А4, здійснюючи маневр повороту на ліво, не пропустив зустрічну автівку. Від зіткнення, БМВ під керуванням 21-річного жителя Володимира-Волинського виїхала на пішохідну частину, де травмував пішоходів.

Обидва водії керували автомобілями на іноземній реєстрації, а також є жителями міста Володимира-Волинського.

В лікарню госпіталізували трьох студенток місцевого ВПУ. Двох дівчат відпустили, після того як надали першу медичну допомогу. Одна з потерпілих була госпіталізована до реанімації.

За фактом відкрите кримінальне провадження.




коментарів: 16
  1. Це бидло на ЄВРОкорчах ввечері по Володимиру літають як ненормальні. І до того ж часто нетверезі. А мєнти (ой пардон, тепер ПОНТИ) тупо закривають очі на них. Сам неодноразово бачив, як з Маяка виходили з пивом, і на очах в мусорів, сідали за кермо і їхали.

  2. Давно пора мнавести лад з бляхами ,бо ці неадеквати ніяких правил не дотримуються ,та й правил не знають .

    • Давно пора заборонити жигулі і москвичі бо це капсули смерті! А ще заборонити Газони, Зіли і Камази у яких постійно відказують гальма і рве колеса,в горку пусті навіть не можуть піднятись!Знали б ви противники блях скільки смертей через сссровський металолом!

  3. Ця аварія відбулась на моїх очах, і говорити що винні бляхи, тут нідочого, на мою думку винні двоє водїв, бмв перевищило швидкість однозначно, а ауді не пропустила машину яка рухалась по головній дорозі!!! В результаті постраждали не водії, а не винні дівчата.

  4. вишо лиди до чого тут бляхи, а що молоді їздити невміють керують хамськи неповажають один одного культури водіня нуль

  5. Я згідна з Іриною Романівною. Авто тут ні до чого. Всюди винні люди і їхнє нехтування найпростішими правилами дорожнього руху. І вік тут також не має значення. Я не раз була свідком того, що доволі таки немолоді водії підрізають чи не пропускають. Бо вони поспішають. На інший світ напевно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер