<

Другий рік поспіль у Володимирі-Волинському проводять змагання з настільного тенісу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:58 | 1.03.2016 / Володимир /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

Вже другий рік поспіль Володимир-Волинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організовує змагання з настільного тенісу, які цього року відбулися 27 лютого 2016 року у спорткомплексі «Олімп».

Участь у змаганнях прийняло 45 учасників. Змагання проходили у двох вікових категоріях 13 -15 років та 16 і старші (хлопці і дівчата)  за Олімпійською системою, – пише обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Важко передати словами те завзяття і емоції, які переповнювали учасників змагань. Кожен з них прагнув продемонструвати свої найкращі вміння у грі з ракеткою. Азарт боротьби за перемогу в кожній з партій  для глядачів був по – справжньому захоплюючим видовищем.

У підсумку змагань було визначено найкращих учасників. У віковій категорії 13-15 років серед дівчат І місце здобула здобула  Ірина Хітько, II місце –  Марія Кондисюк, III місце – Анна Мосурець. Серед хлопців I  місце здобув Олександр Ващук, II місце –  Петро Юзепчук, III місце  –   Ігор Климюк. У віковій  категорії 16 і старші  перемогу  Владислав Залуський, II місце – Вадим Алексеєнко, III місце – Олександр Гаврилюк.

Переможці були нагороджені грамотами та медалями від Володимир-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та абонементами для відвідування спорткомплексу «Олімп».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок