<

Дорожники ремонтують найдовшу дорогу Волині, що проходить через Володимир-Волинський район

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 28.06.2022 / Володимир / /
Перегляди
8759
/ коментарі 2

На територіальній автомобільній дорозі Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ проводять ліквідацію вибоїн дорожнього покриття.

На відтинку Павлівка – Горохів та по с. Зимне такі роботи вже завершено, повідомили у Службі автомобільних доріг Волині.

Дорожники працюють на напрямках Маркостав – Павлівка та Горохів – Мар’янівка. На найбільш уражених ділянках дороги влаштовують вирівнювальний шар з асфальтобетонної суміші.

Залучені підрядні підприємства ТзОВ «Луцька дорожна пересувна механізована колона», ПрАТ «Ковельське шляхово-будівельне управління № 63» та «Волинський автодор».

Т-03-02 – найдовша за протяжністю автомобільна дорога державного значення в межах Волині (майже 191 км). Майже 191 км цього автошляху пронизують всю область з півночі на південь – від села Піща, що на кордоні з білоруссю, і до сусідньої Рівненщини.

Торік дорожники відновили 57,4 км цієї автодороги (у верхньому шарі – 55,5 км), а саме:

  • 45,5 км на ділянці Піща – Любомль, що веде до Шацьких озер і їх перлини – озера Світязь;
  • 10,0 км на ділянці Селець – Маркостав;
  • 1,9 км ділянки, що суміщається з вулицею Зимнівська у м. Володимирі (у вирівнювальному шарі).

«Цьогоріч мали не менш амбітні плани щодо ремонту дороги Т-03-02, та їх реалізацію, на жаль, довелось відкласти через війну. Тож наразі лише «ямковий ремонт», – йдеться у повідомленні.




коментарів: 2
  1. Так я розумію. Грошей немає де дівати підчас війни. А от дорогу для військ “братньої” Білорусії треба підготувати. А то вони після Білоруських автобанів можуть поламати ходову на своїй техніці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер