<

Доремонтують дороги: навесні у Володимирі планують доробити ремонти на вулицях, які не завершили у 2021 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:35 | 16.02.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
686
/ Коментарі відсутні

На порозі весна і це означає, що прийшов час братися за роботи в комунальній сфері. У Володимирі доремонтують ямки на дорогах, які не встигли залатати до кінця минулого року та кронують дерева.

З чого почнуть, поцікавилися журналісти в Ігоря Пальонки на брифінгу міського голови 15-го лютого.

Оголошені тендери на ремонт комунальних доріг, адже з’явилося багато ям на дорогах у місті після зими.

“Навесні проведемо ямковий ремонт на всіх дорогах у місті, які це потребують. Почнемо з центральних вулиць, на роботи передбачається біля одного мільйона гривень”.

Пальонка повідомив, що виконавчий комітет корегує документацію стосовно ремонту вулиць, які не були дороблені минулого року. Сталося це з вини підрядників, які не виконали своїх договірних зобов’язань.

За словами мера, в кінці березня або на початку квітня, враховуючи погодні умови, доремонтовуватимуть вулиці, які не доробили в 2021-му році.

Також є ряд невиконаних робіт з соц-економу. Наприклад, не встановили елементи дитячого майданчика в парку біля села Заріччя та оновили не всі зупинки.

Ці всі моменти планують доробити з настанням весни.

Тим часом у місті займаються кронуванням дерев та зрізання старих. Ці роботи вже завершують на вулиці Луцькій та невдовзі розпочинатимуть на вулиці Ковельській та в парку Гагаріна.

“Дерева порозросталися на вулиці Ковельській, широке гілля заважає водіям. Також створюють небезпеку старі дерева в парку Гагаріна. Ці незручності плануємо усунути”, – повідомив Пальонка.

За словами мера, відбувся тендер по зрізанню дерев на Ладомирському кладовищі.

“За частину лютого і за березень, наскільки дозволятимуть нам погодні умови, ми плануємо зрізати всі дерева на Ладомирському кладовищі”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа