<

Дочекатися травматолога або як у Володимир-Волинському ТМО надають допомогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:38 | 2.02.2016 / Володимир / , /
Перегляди
141
/ коментарів 46

2-го лютого, журналістам інтернет-видання “БУГ” зателефонувала Ніна Білецька та повідомила, що потрапивши до лікарні лікарі не надають їй необхідну медичну допомогу, а під кабінетом травматолога значна черга та лікар відсутній.

Прибувши до поліклініки, після 10-ї години, журналіст застав чергу біля кабінету. Пацієнти розповіли, що чекають вони прийому із 8-ї ранку та лікаря немає, бо захворів, а заміни в лікарні не знайшлося. Щоправда, травматолог із стаціонарного відділення повинен навідуватися аби приймати хворих із “гострими” травмами.

Не менш важливим є той факт, що при появі журналіста травматолог прийшов із стаціонару та проводив прийом пацієнтів. Коли журналіст відлучився аби порозмовляти із головним лікарем Олександром Клачуком, травматолог повідомив, що повинен повертатися в стаціонар, а прийом продовжить після 13-ї години.

“В лікарні склалася така ситуація, що лікар-травматолог за сімейними причинами відсутній, а замінити ми немаємо ким. Лікар із стаціонару приходить та проводить прийом, а пацієнти повинні вже почекати. А на рахунок тієї, що звернулася до вас, то люди привикли у нас, що вони прийшли і їм відразу повинні надати допомогу.” – прокоментував ситуацію головний лікар Клачук.




коментарів: 46
  1. “Люди привикли у нас, що вони прийшли і їм відразу повинні надати допомогу”. Ну і скот паршивий!!!! Як таке могла казати жирна морда в особі головного лікаря? Гнати такого треба до Козичка щоб дороги замітав!!! Понятно що у нас зразу нікому допомоги не надають! То не лікарня, а підприємство по вбиванню людей! Хотілось би щоб папік полікувався у тих дибілів, а особенно у свого ставленика клачука!

  2. І зустрічне питання до пана Клачука на його пояснення :”А на рахунок тієї, що звернулася до вас, то люди привикли у нас, що вони прийшли і їм відразу повинні надати допомогу.”
    Тоді чому Ви пан Клачук, власною персоною стоїте біля шлагбаума лікарні, коли за медичною допомогою їде пан Саганюк??? Ви його зустрічаєте ще з вулиці, а на приймальному відділенні лікарі вже чекують шановного пацієнта і НЕВІДКЛАДНО ще раз наголошую НЕВІДКЛАДНО надають мед.допомогу пану меру !!!! Скажіть будь ласка по який критеріях Ви відмежовуєте просту людину від високопосадовців ????? І чому одні люди у керованому Вами закладі мають привілеї, а інші – ні ???
    П.С. Після такої відповіді в даному інтерв”ю по факту прийому лікарями пацієнтів можу сказати одне – Вас, пане Клачук важко назвати керівником !!!! Ви дійсно людина, яка заслуговує на ім”я – ХАМ !!!

  3. І ще додам, хто Вам надав право навати пацієнтку “тією” ??? Де Ваша медична деонтологія ????

  4. А що ви, шановні, хотіли. Ви ж обрали ту ж саму владу, яка розвела таку мафію. От тепер терпіть і не скигліть.

    • Особисто я була проти такої влади ! І скажу Вам більше, що за тих прихвостнів не голосувала !

    • 100% !!! Думайте , бл…, хоч коли небудь! Обрали – терпіть, або ініціюйте перевибори!

  5. Гнати пса в три шиї.Спеціалістів нехватає йому.Бачите люди добрі забрали йому спеціалістів на війну.Встид.Та посади людину і нехай проводить прийом людей.Повиганяй спеціалістів з каптьорок щоб спиртом язика не дезинфікували.Ох і славиться наша лікарня.

  6. Колись хотів попасти на прийом до керівників і не зміг. Одна жіночка сказала, що заступники у нього всі куми і на роботі тільки числяться….Баюн, Чубок К., а її чоловік кардіолог вже став алкоголіком. Кажуть веде прийом п’яним, або десь бігають по кабінетах у пошуках “дезинфекції”. Ох і позорники і хабарники.

  7. Проблема не в головному лікарю чи в конкретній лікарні, проблема в системі медицини, так як пацієнти не поділяються на термінових та нетермінових (це лише один із прикладів), відповідно адекватного розподілу пацієнтів між спеціалістами немає – будуть завжди черги/нарікання ….
    Наша система працює так: припустимо до терапевтів в середньому в день на прийом приходить 240 пацієнтів, згідно з наказами на одного пацієнта потрібно виділити 15 хв, і із цією задачею справляються 10 лікарів, що ведуть 6ти годинний прийом. А що робити коли прийде 241 пацієнт, а 242, а 400 (наприклад як зараз коли в людей масова паніка поширена через ЗМІ – свинячий грип, пневмонії і т.д.)? Що треба щоб обслужити таке різке збільшення кількості пацієнтів: 1. Зменшити час на прийом одного пацієнта (якість медичної послуги буде знижена) 2.Збільшити тривалість прийому (із-за чого спеціалісти будуть перевтомлюватися, шанс медичних помилок зросте, якість медичних послуг буде знижена) 3. Залучити додаткових спеціалістів ( які по суті потрібні тільки на час “різкого зростання паніки в населення” – чи готовий місцевий бюджет платити додаткову з/п, яка платиться із місцевих податків, тобто грошей жителів міста/району). Це все філософія, що робити: спокійно чекати своєї черги, не заважати мед. працівникам робити свою роботу. Вважаєте, що черга довго не наступила, наприклад в Польщі при самостійному зверненні в приймальне відділення, за стандартами надання мед. допомоги час очікування може сягати до 6годин.

    • Не захищайтесь, треба було на митника йти і тоді б бабло рікою текло. Переходьте у паталогоанатоми!

    • Дійсно, чого ви захищаєте їх ? е не лікарня у Володимирі, а ціле кубло непрофесіоналів ) Вони такий діагноз встановлять, що потім вся Україна сміється )

  8. Головний лікар нічого поганого не зробив, щоб щоб так його ненавидіти. Система дійсно не досконала, а в європейських країнах чекають на прийом лікаря 1-2 місяці, а на операцію планову до року. Ви побільше ображайте лікарів і через трохи вони взагалі перестануть приймати, а будуть їздити в Польшу на яблука. Там платять більше і відповідальність менша, а так і відповідай лікарю, і в душу ви нагадите. Старі підуть на пенсію. Будете скоро в бінокль виглядати, а лікарі не прийдуть, і не тільки травматолог, а і головний лікар скаже:” нащо ви мені потрібні, я буду сигарети возити в Польшу і зароблю більше”. Думайте, що говорите

    • Та кому потріні такі лєкарі? Хай звалюють на яблука в польшу – толку більше буде.Скількі дохторів не хватає у лікарні і через такого клачука і його подобних ніхто тут не остається. А ви маня бачу звикли захищати своїх.

      • я в шоці.скільки раз була в лікарні і нічого поганого не можу сказати.в мене є знайомі які мені дещо розказують про роботу і чесно кажучи слухаючи про їхню важку фізичну і психологічну роботу мені їх шкода.ви зайдіть в любу іншу організацію- які скрізь бардаки,але пишуть тільки про лікарню.напишіть про податкову ,про райраду і т.д.Якби хтось з вас хоч раз прожив одну зміну в лікарні на місці лікаря чи медсестри я би тоді хотіла почути ваші коментарі.Коли приходить такий хам як всі що пишуть цю гидоту про лікарів-ти його обстежиш,вислухаєш а потім ще і почуєш погані коментарі про себе,хоча зі свого боку ти зробив все як належить.А вам більше нема про що писати.Ви ж самі “Буг інфо” звертаєтеся в лікарню.бачили вас у всій красі.то може і про вас написати.чи ви св”яті.

    • Жанна, ти повинна допомагати іншим колегам-журналістам висвітлювати ганебні вчинки лікарів, а ти їх захищаєш.

  9. Ця жіночка-це одна з найбільших скандалісток міста, якій в житті ще ніхто ніколи не догодив, вона жаліється на всіх і на все, і рахує що якщо вона десь з’являється то перед нею повинні простелити червону доріжку. А на рахунок лікарні, то так, якість обслуговування кульгає, причому серйозно, але знову ж таки в цьому не тільки вина головного лікаря, а системи вцілому.

  10. Облити брудом лікарню іїх співробітників справа не хитра. Все там погано, всі там погані, а де краще Закордоном? Вікно в Европу ніхто не закривав.Лікарі звичайні люди без супер здібностей. Їх мало а нас багато. Проявіть трішки розуміння і терпіння. І все у нас вийде.

  11. Таке враження, що тільки зараз виникла проблема… Ви в якій країні живете???? Чи це не самі такому навчили??? Чи не самі своїх дітей вчили на медиків …за гроші??????Юристів…за гроші. Бухгалтерів….Суддів… Самі ж тому навчили…Якби когось поставити на місце Клачука, думаєте все б відразу змінилося??? Не так то просто поодинці змінювати систему, яка вкорінилася в ДНК українців…. Таких скандалістів є багато, але лікарі теж не боги, на свою зарплату вони відпрацьовують, хай не всі, хай є унікуми, але в сім”ї не без урода….

    • Згідна з вами про навчання за гроші. А скандалісткі Інні Білецькій про це як ні кому Дуже добре відомо. Її підмочена репутація про заплати і навчайся знають всі хто вчиться в педагогічному училищі.
      Не рий іншому яму сама туди потрапиш

      • Вона не Інна Білецька це по перше, а по друге це єдина викладачка яка в коледжі ка не бере грошей і яку всі виїдають за те що принципова. А я рада що вчилася у неї.
        Не то що мої викладачі Оля А. і Наталя С. в яких екзамени здавали під тиском.
        Якби лікарі були такі як Ніна Василівна то таких інтервю не було би. Всі у неї повинні вчитися відповідальності і принциповості. А не бути підлабузникам начальства.

  12. Взагалі то її звати Ніна Білець, член організації “борці за справедливість”, ще та істеричка….

    • Ці борці за справедливість насправді купка непрофесіоналів. Беруться не за те що треба

      • Ви кучка ідіотів. Якби всі так свідомо поступали у житті як Білецька то і проблем було б державі менше. Тільки хтось може відкрито говорити людям своє фе, а хтось по норам никається і плаче що все так погано!

        • Ідіот це ви. Язиком під чужим іменем писати, не мішки носити. Ти не спортсмен, а напевно імпотент, який нічим не задоволений, бо сам себе реалізувати не можеш. А якщо ти жінка, то явно у тебе прояви нереалізованого лібідо, от і шукаєте на кого свої гормони вилити. Займайся частіше коханням і не захочеш більше писати всяку єрунду

  13. Думаю так починався сепаратизм на Сході- їм теж українські лікарні неподобалися і школи і мова не така. А от квартирку вони не проти були отримати від держави і не соромно було ,хоч заслуг нуль.

    • Ви заздрісники чого ви добилися у житті. Ця жінка чесний викладач якому вдячні сотні студентів коледжу.Вона не боїться піти проти начальства мерів а ви тільки ховаєтесь на сайтах під нікама. Боягузи і підлабузи як і більшість в нашму місті. А зараз коледж і його набрана по знайомствах команда то хабарники, а чесні викладачі живуть в гутрожитку з сімєю нормально по вашому. Квартиру вона заслужила і отримала законно а не як ті хто її опередив бо давав взятки і був підлабузником начальства та мера.

  14. Не захищаю лікарів.Не хвалю Клачука.Він заручник системи і тої яка в країні і плюс тої яку тут папік створив.А щодо пацієнтки Білець, то перепрошую , їй би рекомендував лікаря Пеха відвідати.Просто незрозуміло як така людина може працювати викладачем в (!) педколеджі.Вона не скандалістка.Вона просто дивакувато-навязлива!

  15. Я працюю в одній медичній установі у Києві, і коли направляють пацієнтів до нас на консультації або операції із нашої районної Вол.-Волинської лікарні, то наші професори беруться за голову від неадекватного, не правильно поставленого діагнозу. Позасідали там у нас пенсіонери, які ледве ходять по коридорах лікарні, а молодих спеціалістів закидають у села сімейними лікарями, або взагалі без місця роботи, і ті не мають змоги повністю відкрити свої професійні ще свіжоздобуті навички. Я би хотіла, щоб хоч трохи, але перевірили акредитацією персонал.

    • І правильно пише Волинянка-діагнози в нас такі що голову візьмеш не тільки руками а й ногами.Пора пенсіонерам на заслужений відпочинок.Люди підніміть свої сраки з теплих місць і йдіть додому лузати насіння няньчити внуків відпочити на заслуженому відпочинку.А то як зайдеш в лікарню то тільки і бачиш старезне чучало суне по коридору і шкорбає лаптями.І хочете сказати що вже з неї лікар або медсестра? Дайте молодим спеціалістам роботу.Вони зацікавлені в своїй професії.Так як пише жінка з Нововолинська.А то тільки чекаєте коли принесуть торбу або в карточку сунуть 50.Це в кращому випадку.А молодь стоїть на таможні сутками бо їхні сімї теж хочуть їсти.Зате плачуть наші доктори за зарплату що мала-та ви з тої людини що недай Бог попаде до Вас видерете все-останню копійку.Щей санітарка буде крутитись.Медицина.Не ганьбіть медицину.Бардак у Володимирі-і це дійсно правда.Але всіх спеціалістів по одній мірці не міряю.

    • Проявіть патріотизм , приїзджайте у Володимир ,попрацюйте у ТМО покажіть клас і громада вам буде дуже вдячна.

    • І в нас хороших і поганих вистачає і в Києві також.Ви поїдьте з Київським діагнозом в Польщу чи ще кудись за кордон і там скажуть що в Києві також дибіли.Тому не варто судити поодинокі випадки.

  16. Не знаю Клачука,не знаю Білецьку. Сама з Нововолинська. Та 29.01.16 мій син потрапив в аварію, його збив п’яний придурок о 1 годині ночі. Приїхала я вже зранку, син був у відділенні хірургії, йому надана була кваліфікована допомога, рани зашиті та оброблені.
    У тому стресі та переживаннях за здоров’я дитини я не подякувала навіть лікареві. Тож хочу це зробити зараз. Це молодий чорнявий лікар в окулярах. Добрий, чуйний і вмілий. Бо навіть вміло ниткою зняв з опухшого пальця сина каблучку.
    Добра Людино,Лікарю, прийми щиру подяку матері за сина. Так склалось у житті, що син тричі балансував на межі життя та смерті. І ось у таку тяжку хвилину не я була поруч, а Ви, лікарю, і рятували мою дитину.
    Нехай Вам у житті щастить, всього Вам тільки доброго.
    Вдячна мама.

    • Так хвилювалась, що не написала, що це було в Володимир-Волинській лікарні.

      • Мама. Ви молодець. Чім більше ми будемо морально підтримувати тих хто біля нас( вчителів, лікарів, підприємців, аграріїв) тим з більшим бажанням вони і ми будемо робити добро. Бо нагадили в душу легко, а от хто це насаджень має прибрати

  17. Усі хто має відеодокази хабарництва викладачів просимо звертатись в СБУ, міліцію. Причому варто докласти записи погроз, факти примусового збирання коштів, заяв, замовлення столів, банкетів, випускних,подарунків керівникам груп, купівлі контрольних екзаменаційних робіт при вступі і по завершенню навчання. Хороша противага корумпованому лікарю – корумпований вчитель. Інакше не варто писати наклепів -бо пані Ніна не одну дитину навчила працювати руками і бути вчителем. А що квартиру відстояла -молодець! Вона її отримала через десятки років… після своїх випускників: Фіщука, Здомищука і всіх прокурорів, суддів, працівників міськради. Більше таких в освіту потрібно. Тоді й лікарі шануватимуть колег по бюджету і кожного з нас. Бажаю всім наклепникам побувати на місці будь-кого з потерпілих і отримати адекватну допомогу. Всім витримки і здоровя. Переможе принциповість і громадська позиція.

  18. А де хвалений лікар вівасанник Верко? Що на всю лікарню два травматолога?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер