<

Добудова будинку для військових у Володимирі – це для мене справа честі – Ігор Гузь на зустрічі з родинами учасників АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:32 | 19.12.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У форматі невимушеного спілкування відбулася розмова народного депутата України Ігоря Гузя з родинами загиблих воїнів АТО Волині. Форум, що триває у Луцьку під назвою «Родинне коло Небесного Легіону Волині», організований волонтерським рухом «Меценати для солдата». За словами організаторів, мета такого заходу – допомогти жінкам-вдовам, матерям, які втратили чоловіків, синів адаптуватися до суспільного життя та сприяти в належному отриманні їм соціального захисту, передбаченого законодавством.

Багато озвучували сім’ї проблемних запитань: і про реабілітацію, і про пільги, про нарахування коштів з втрати годувальника, санаторно-курортного лікування; ремонту будинків та квартир, де проживають сім’ї; встановлення надгробних пам’ятників; доплату за компослуги з місцевих бюджетів; програму позашкільної освіти для сільських дітей у місті.

Ігор Гузь розповів, що його фонд «Прибужжя» започаткував проект з підтримки учасників АТО та їх сімей. Торік безкоштовно відпочили близько 50-ти сімей учасників АТО з дітьми на Шацьких озерах. Вручали тисячі дітям солодощі до Дня Святого Миколая, так само буде і цьогоріч. Вже сформовані списки, кому передадуть подарунки. Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» співпрацює з ГО “Юридична Сотня”, яка надає кваліфіковану юридичну допомогу учасникам АТО. Завдяки цій співпраці розробили пам’ятки, де чітко прописано як реалізувати кожну зі своїх пільг і поширили їх в окрузі. У громадських приймальнях депутата бійцям допомагали в оформленні заяв на отримання одноразової державної допомоги. «Намагаємося співпрацювати та допомагати.

«Затягнулася» добудова 44 квартирного будинку в Володимирі. І майже 8 мільйонів відстояли з держбюджету, які, через бюрократичні процедури міноборони, так і не прийшли. Добудова будинку для військових – це для мене питання честі, і в наступного року сподіваюся, вдасться завершити його», – зауважив Ігор Гузь та закликав об’єднуватися в асоціації чи організації задля того, щоб досягати спільної мети.

«Від вас потрібні конкретні пропозиції. Озвучені вами зараз занотував, передаю в роботу своїм помічникам, і на кожне будемо реагувати», – підкреслив він.

У команді депутата напрямок роботи з підтримки учасників АТО та їх родин курують його помічники Victoria Klymchuk та Сергій Годлевський .




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця