<

До відповідальності не притягували, провели профілактичну бесіду, – поліція щодо зібрання комуністів у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:40 | 14.12.2021 / Володимир / /
Перегляди
723
/ коментарів 7

Поліція області надала відповідь на депутатський запит Андрія Бокоча щодо зібрання комуністів на площі Героїв у Володимирі.

Нагадаємо, 6-го листопада комуністи на чолі з секретарями регіональних партійних організацій прийшли до обеліска Слави, що на Площі Героїв у Володимирі, аби «вшанувати пам’ять захисників завоювань Великої Жовтневої Соціалістичної Революції 1917».

У Головному управлінні Нацполіції Волинської області повідомили, що працівниками Володимир-Волинського районного відділу поліції проведено перевірку, ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст. 436-1 ККУ – відсутні.

Стаття 436-1 ККУ виготовлення, поширення, а також публічне використання символіки комуністичного, націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів, у тому числі у вигляді сувенірної продукції, публічне виконання гімнів СРСР, УРСР (УСРР).

Також у листі вказано, що у порядку статті 216 КПК (Підслідність) слідчі органи Нацполіції здійснюють досудове розслідування кримінальних правопорушень передбачених законом України про кримінальну відповідальність, крім тих, які віднесені до підслідності інших органів досудового розслідування. Стаття 436-1.ККУ перебуває у підслідності слідчих органів Служби безпеки України.

Окрім того, поліцейськими не встановлено матеріалів, які стали б підставою для притягнення учасників зібрання до адміністративної відповідальності.

Працівниками поліції з громадянами, які проводили зазначене зібрання, проведено профілактичну бесіду щодо недопустимості виготовлення, поширення, публічного використання символіки комуністичного, тоталітарних режимів.

Нагадаємо, депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч написав звернення до начальника управління СБУ Волині у зв’язку із зібранням комуністів у Володимирі.




коментарів: 7
    • Підняли голови. Поліція не захотіла притягати до відповідальності. Компартія в Україні заборонена давно.

      • “Старий волинський бандерівець”, він же комсомолець, вважае, шо закони нарушати можна тільки його побратимам, і тільки ті, шо йому не подобаються, хе-хе…

    • Китай скоро сам прийде.. За своїми 4,5 лярдами… слидом за рашкою, котра прийде за своїми 3 лярдами..

      • Скоро-Скоро прийде Рашка и Поднебесная . Це просто питання часу і ніякий Захід нам не допоможе, Захід боїться і Росію і Китай … тоді вже вони проведуть “профілактичну бесіду” з тими кого витягнуть из схронов.

  1. Відправте їх в Китай, там сприятливе для них середовище.
    Ну чи в КНДР, там ше сприятливіше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер