<

До Покрови видадуть ордери на службове житло військовим у 44-квартирному будинку у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:33 | 12.10.2021 / Володимир / /
Перегляди
1398
/ коментарі 2

До Дня захисників і захисниць України і свята Покрови, які відзначають 14-го жовтня, військовим з’єднань, що дислокуються у Володимирі, повинні надати службове житло у 44-квартирному будинку. Зазначимо, що довгобуд зводять і він чекає на мешканців уже 12 років.

У будівлі надаватимуть службове житло. Про це повідомив під час брифінгу мера Володимира Ігор Пальонка.

“Керівник КЕВ повідомив, що має відбутися розподіл квартир. Завтра плануємо провести позачергове засідання виконкому і вручити ордени на квартири.

Це буде службове житло. Воно може бути приватизоване, якщо військовий служитиме певну кількість років на службі”, – сказав Пальонка.

Зазначимо, що у будинку налічується 44 квартири: 9 однокімнатних, 16 двокімнатних, 18 трикімнатних і одна чотирикімнатна. Їх надаватимуть військовим гарнізону, що дислокується у регіоні.

У квартирах виконані внутрішні опоряджувальні роботи, санвузли, підведена електрика і газ, вода та каналізація. Кожна квартира має індивідуальне опалення.

Нагадаємо, що будинок будувався Західним управлінням капітального будівництва Міністерства оборони України за кошти цього ж міністерства впродовж 12 років.




коментарів: 2
  1. Невже, просто невероятно.наконец побудували, через стільки років один ОДИН !!! нещасний будинок, ось це досягнення революції гідності !!! ТАК НАМ І НАДО.Ах да наверно москалі або совки або беларусь або ще хто заважав не давав побудувати його за один рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок