<

До кінця жовтня планують завершити вкладати доріжки на стадіоні у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:02 | 5.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
597
/ 1 коментар

5-го жовтня на стадіоні «Олімп» у Володимирі почали вкладати асфальтне покриття, що стане основою для поліуретанових доріжок.

Як розповів перший заступник міського голови Володимира Ярослав Матвійчук, наразі приступили до фінішного етапу. На асфальтобетон вкладають шар асфальту хорошої якості, на яке згодом покладуть червоне каучук-поліуретанове покриття.

“Якщо погодні умови сприятимуть, ремонт бігових доріжок на стадіоні завершать до кінця жовтня”, – додав Матвійчук.

За словами керівника підрядної організації ПП “Спортелітбуд” Володимира Рудюка, працюють з сертифікованою системою покриття швейцарської компанії “Conica”. По завершенню вони дадуть гарантію на зроблену роботу.

Підрядники могли б закінчити будівництво бігових доріжок і через два тижні, але через те, що інша організація паралельно в цей час замінює й трибуни, то доведеться трохи зачекати, щоб не було пилу під час нанесення фінішного покриття та розмітки.

“Тут будуть передбачені сектори для стрибків у довжину, у висоту, для стрибків із жердиною і потрійного стрибка. В одному з секторів буде розміщений майданчик для гри у баскетбол.

Фірма-підрядник, як розповідає її керівник, має великий досвід з ремонту бігових доріжок на стадіонах. Вони працювали в Луцьку, у Львові, Чернівцях, в Ужгороді, проводять реконструкцію на НСК “Олімпійському” у Києві, відроджують майданчик для спорту у Ковелі та інші.

Начальник відділу молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань Володимира Вячеслав Петрук додав, що це буде стадіон п’ятого рівня кваліфікації. Після капремонту на ньому офіційно можна буде проводити змагання з легкої атлетики обласного та всеукраїнського рівня.

Нагадаємо, загалом роботи коштуватимуть близько 11 мільйонів гривень. З міського бюджету на початок було виділено у червні два мільйони гривень. Ще один мільйон надійшов з держбюджету за сприяння народного депутата Ігоря Гузя.

Читайте також: Як виглядав стадіон у Володимирі у 2020 році.




один коментар
  1. Правильно, швидше завершуйте той свій косметичний ремонт і забирайте назад свою футбольну команду!! А то так вже обжилися що вже нас на нашому ж полі обігрують!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер