<

До 80-річчя Володимир-Волинської школи №3-ліцей привітали і нагородили педагогів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:53 | 18.12.2020 / Володимир / /
Перегляди
35
/ Коментарі відсутні

18-го грудня відбулися урочистості, присвячені 80-річчю з дня заснування Володимир-Волинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 – ліцей». 

Історія цього навчального закладу – це справжній приклад того, як потрібно любити свою справу. Високі досягнення учнів – результат професійної роботи всього педагогічного колективу, тож учителям дякували за витримку і мудрість, за величезний багаж знань, який вони передають школярам, – йдеться на сайті Володимира-Волинського.

“Згадуючи про наш заклад, хочу сказати, що він має багате минуле і насичене сьогодення. Тут працювали і зараз працює безліч хороших людей. Сьогодні в цьому залі перебуває кагорта найкращих працівників, які піднімають рівень школи, визначають, якою вона буде в майбутньому, втілюють реформу НУШ. Хочу сказати усім величезне спасибі за плідну роботу”, – зауважив у своєму виступі директор навчально-виховного комплексу Анатолій Матвейчук.

Урочистості провели з дотриманням протиепідемічних заходів. Проте і карантинні обмеження не зіпсували атмосфери у закладі, де завжди затишно почувають себе і діти, і учителі.

Свято зібрало педагогів, які доклали чимало зусиль для того, аби рівень школи оцінили не лише у княжому місті. Привітати творчий і талановитий колектив із поважним ювілеєм прийшли заступник міського голови Андрій Гудим і начальник управління освіти, молоді та спорту Вячеслав Петрук.

“За останні 10 років у навчального закладу було багато як викликів, так і досягнень. Ми продовжуємо брати участь у різноманітних конкурсах, заходах і отримуємо нові здобутки. Недаремно кажу “ми”, бо і я був залучений до цього процесу. Тож бажаю вам наснаги та прагнення до нових висот, а також ентузіазму, адже без нього неможлива робота освітян”, – зазначив заступник міського голови, який, до слова, свого часу працював саме в цій школі.

Він нагородив Грамотою Волинської обласної державної адміністрації заступника директора Лесю Шахраюк.

За високий рівень професіоналізму, досконале володіння ефективними формами і методами організації навчально-виховного процесу, результативну роботу з обдарованими дітьми та з нагоди ювілею Подяками міського голови нагороджено:

  • заступника директора з навчально-виховної роботи Наталію Васильчук;
  • вчителя української мови та літератури Наталію Дихавку;
  • вчителя початкових класів Олену Здомищук;
  • вчителя зарубіжної літератури Любомиру Кривулець;
  • заступника директора з навчально-виховної роботи Оксану Кротач;
  • заступника директора з навчально-виховної роботи Людмилу Лакодей;
  • вчителя української мови та літератури Ларису Любохинець;
  • практичного психолога Богдана Романюка;
  • вчителя історії Наталію Руденко;
  • вчителя математики Наталію Сачкову.

Педагогам бажали творчих злетів, нових успіхів і досягнень на їхньому шляху. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер