<

До 1032 річниці Володимира-Волинського організували пленер для «не художників»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:28 | 26.07.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
27
/ Коментарі відсутні

26-го липня на сцені у парку Слов’янський з нагоди 1032-ї річниці від першої писемної згадки про Володимир-Волинський організували пленер для «нехудожників».

Організувала локацію арт-студія “Фіглі-міглі”, яка уже більше року функціонує у Володимирі-Волинському.

Як розповідає засновниця студії Тетяна Токарєва-Асмолкова тут кожен зможе відчути себе художником, адже локація відкрита як для дорослих, так і для дітей:

“Прийшла така ідея – спробувати малювати на вулиці. Із вихованцями арт-студії ми близько місяця працюємо на вулиці. Локацію перемістили до сцени, аби не заважав дощ та вітер.

Сьогодні всі, хто присутні, жодного разу за мольбертами раніше не малювали. Нам хотілось, аби люди, які не є професіоналами, але хочуть спробувати щось нове, могли попрацювати дійсно якісними професійними фарбами та пензлями на полотнах”

До 14:00 заняття проводили для дітей. Темою малюнку був літній пейзаж. Для цього використовували як акварельні фарби, так і гуаш, пастель, маркери.

Свої художні здібності за цей час перевірили близько 10 дітей. Для охочих дорослих заняття проводились до 16:00.

“Бажаючих було більше, проте, через дощову погоду не всі прийшли. Але для дорослих – це багато! Люди дійсно наважились вперше попрацювати з професійними матеріалами”, – каже Тетяна Токарєва-Асмолкова.

Захід відбувався за фінансової підтримки народного депутата України Ігоря Гузя, фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” та першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер