<

Для володимир-волинців готують гасторономічний фестиваль “Смаковиця по-володимирськи”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:39 | 29.09.2016 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Для жителів та гостей Володимира-Волинського міська влада готує гастрономічний фестиваль “Смаковиця по-володимирськи”, який запланували провести в неділю, 9-го жовтня.

Анонсується, що фестиваль змінить територію розташування із центральної площі міста на парк “Слов’янський”. Святкування розпочнуться із 12-ї години.

В програмі фестивалю організатори зазначають: смачні страви міста, лотареї з призами,  концертно-розважальну програму, а також обіцяють “на десерт” виступ Братів Гадюкіних.

“Друзі! Ми знову чекаємо вас на “смачному” святі – гастрономічному фестивалі, першому, та з уже добре знайомою назвою “Смаковиця по-володимирськи”. Бо міський конкурс кулінарної майстерності на володимирському ярмарку був започаткований ще у 2007 році. Він мав на меті відновити давні традиції частування княжого міста, яке в усі віки радо приймало гостей. І впродовж восьми років володимир-волинці мали можливість знайомитись із старими добрими кулінарними традиціями та новаторськими ідеями у ресторанній справі. А ще – на коронованому застіллі побувати, пікантно почастуватися, відчути магію смаку панських забаганок, скуштувати веселу смакулочку і, врешті, облизавши пальчики, язик проковтнути…Пам’ятаєте, це у нас такими номінаціями відзначались вправні кухарі, що пропонували щедру гостину. А переможці коронувались титулом “Смаковиця по-володимирськи”. От і тепер пропонуємо вам пригадати ці “смачні” емоції, переглянувши світлини з історії конкурсу. А тепер традиційне кулінарне свято з ярмаркового формату виросло до фестивалю – смачного і веселого. Сподіваємося, що тут буде цікаво і для справжніх гурманів, і для аматорів гастрономічної справи. А ще і для дітей, і для дорослих готується цікава розважальна програма. Про це згодом. Отож, до зустрічі на першому гастрономічному фестивалі “Смаковиця по-володимирськи”!” – йдеться в дописі Лариси Кулікової. заступника міського голови




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер