<

Для Володимир-Волинських поліцейських встановлять додаткові камери відеонагляду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:13 | 13.06.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

12-го червня під час брифінгу міського голови Петра Саганюка із представниками ЗМІ Володимира-Волинського, мер зауважив що у місті планують поставити додаткові камери відеонагляду.

Нагадаємо, що депутатський корпус раніше проголосував щоб протягом 2016-2017-х років у місті реалізувати програму “Безпечне місто”. Відповідно до цієї Програми у Володимирі-Волинському зимою 2016-го року було встановлено 6-ть камер відеоспостереження, по дві на вулицях Луцькій, Степана Бандери та Ковельській. Після їх встановлення роботи були призупинені.

На оперативній нараді із керівниками структурних управлінь міськвиконкому Петро Саганюк віддам розпорядження Ярославу Матвійчуку, першому заступнику та Віктору Фіщуку, начальнику управління ЖКГ, щоб провели зустріч із правоохоронцями та проаналізували роботу вже встановлених камер. Також, посадовці із правоохоронцями повинні будуть визначитися, де ще необхідно встановити камери відеонагляду.

Також міський голова наголосив, що необхідно прискорити процес встановлення, адже у місті є досить багато хуліганів та як приклад навів ситуацію, котра відбулася днями. Нагадаємо, що у ніч з 10-го на 11-те червня невідомі перевернули лавочку для закоханих, яку було встановлено неподалік РАЦСу всього місяць тому.  

Зазначимо, що сесією депутатів Володимир-Волинської міської ради цьогоріч було виділено 100 тисяч гривень для подальшої реалізації програми “Безпечне місто”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер