<

Для рятувальників Володимира, Нововолинська, Іванич та добровольців провели навчання з деблокування потерпілих після ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:22 | 23.01.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
162
/ Коментарі відсутні

20-го січня у Володимирі місцеві рятувальники, а також з Нововолинська, Локачів, Іваничів спільно із членами Добровільної пожежної охорони Зимнівської громади та медиками провели навчання по деблокуванню потерпілих після ДТП.

Метою заходу було відпрацювання дій під час ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод та наданні домедичної допомоги постраждалим, а також навчання цього добровольців Зимнівської громади.

За тактичним задумом навчань, сталася ДТП за участю двох транспортних засобів. Внаслідок надзвичайної події у кабіні одного з лекових автомобілів затисло водія та дитину.

Рятувальникам було поставлені завдання серед яких визволення умовних потерпілих, надання їм першої домедичної допомоги та демонтаж пошкоджених при аварії конструкцій транспортних засобів.

Вогнеборці за допомогою спецобладнання забезпечили проведення аварійно-рятувальних робіт із діставання потерпілих. Під час занять рятувальники відпрацювали різні варіанти по доблокуванню, як визволити потерпілого не зашкодивши йому із застосуванням кількох інструментів.

Добровольці оволоділи навичками застосування спеціальних інструментів для деблокування та визволення постраждалих на місці ДТП.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок