<

Для проведення фестивалю “Український коровай-Сузір’я” у Володимирі-Волинському перекриють центр міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 30.09.2016 / Володимир / /
Перегляди
5
/ коментарі 2

В неділю, 2-го жовтня у Володимирі-Волинському відбудеться дев’ятий щорічний фестиваль традиційної національної культури “Український коровай – сузір’я”. Для проведення святкових заходів, організатори повідомили, що тимчасово перекриють рух в центрі міста.

“У зв’язку з проведенням дев’ятого щорічного фестивалю традиційної національної культури “Український коровай – сузір’я” буде тимчасово призупинено рух автотранспорту та його стоянка 02.10.2016 до 12 год. 30 хв. у м. Володимирі-Волинському на частині вулиці Небесної Сотні (біля адмінприміщень Ощадного банку та райдержадміністрації) та вулиці Князя Василька (на проміжку від Площі Героїв до ресторану Дружба).” – йдеться в повідомленні оргкомітету.

Додамо, що Фестиваль розпочнеться о 8-й годині ранку із сільськогосподарської ярмарки. На 11 годину запланований збір офіційних делегацій та учасників Фестивалю на вулиці Небесної Сотні, 3. Звідти відбудеться хода до обеліску Слави та стели Пам’яті полеглим учасникам АТО для покладання квітів. Далі святкова хода учасників попрямує до парку “Слов’янський”, де й відбудеться відкриття Фестивалю “Український коровай-сузір’я”.

В програмі заявлені: виставки-продаж хлібопекарської продукції, робота етнографічних майданчиків, майстер-класи народних умільців району та області, виставка квіткових композицій, виставка робіт фотоконкурсу “В об’єктиві Володимирщина”, виставка-конкурс снопів, виставка короваїв, а також концертна програма за участю естрадних та фольклорних колективів міста, району, області, Києва, Лвова, Республіки Польща. У культурно-мистецькому центрі відбудеться кіноперегляд фільму “Зерно”.

Також оргкомітет зазначив, що в разі несприятливих погодніх умов, то святкування перенесуть в районний будинок культури.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок