<

Для працівників Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості провели профілактичну бесіду задля запобігання пожеж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:45 | 27.08.2016 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

26-го серпня працівники Володимир-Волинського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели профілактично-роз’яснювальні заходи з основ цивільного захисту та безпеки життєдіяльності для працівників Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості.

Рятувальники роз’яснили основні причини пожеж та трагічних випадків на них, фахівці  нагадали про обов’язки осіб, відповідальних за пожежну безпеку, розповіли про те, як  правильно діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації, зокрема, як найшвидше провести евакуацію людей і закликали суворому дотриманні вимог пожежної безпеки. Фахівці цивільного захисту нагадали персоналу правили застосування первинних засобів пожежогасіння.

Особлива увага акцентувалася  на пожежній безпеці в природних екосистемах та недопущенні випадків спалювання сухостою.

При відпочинку на природі, варто пам’ятати, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу навколишньому середовищу і становить небезпеку для життя людей.

Фахівці ДСНС вручили плакати та листівки з основних правил пожежної та техногенної безпеки, дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер