<

Для потреб 1-го механізованого батальйону 14 бригади імені Князя Романа Великого придбали музичне обладнання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:37 | 29.07.2021 / Володимир / /
Перегляди
1876
/ 1 коментар

Техніку від народного депутата Ігоря Гузя передав його помічник, депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч заступнику командира 1-го механізованого батальйону з морально-психологічного забезпечення, підполковнику Олег Новосад.

Як розповів військовий, раніше їхній батальйон був «прив’язаний» до стаціонарних пунктів і щоб підключити техніку, доводилося тягнути кабелі, про це пишуть на фейсбук сторінці нардепа.

Проведення у такий спосіб будь-якого заходу для військовослужбовців ускладнювалося або їх було не так багато. Колонку й мікрофони, які передали від парламентаря, відтепер зручно буде використовувати у будь-який час і не тільки в місті дислокації бригади, але й в зоні ООС.

«Нам техніка потрібна для забезпечення інформаційно-пропагандистських заходів патріотичного спрямування – нагороджень, виконання гімну, забезпечення паркових днів під час переводу техніки та інших. Це дає мобільність підрозділу. Зокрема, це дуже допомагає в зоні ООС», – розповів заступник командира батальйону, підполковник Новосад.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер