<

Для ОСББ Володимира-Волинського пропонують співпрацю з командою нардепа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:55 | 16.02.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

14-го лютого під час чергового засідання Ради голів ОСББ Володимира-Волинського розглядати питання співпраці об’єднань із командою нардепа Ігоря Гузя.

Присутні керівники ОСББ міста заслухали помічника народного депутата Андрія Бокоча. Помічник наголосив, що команда готова підтримувати проект для розвитку ОСББ у місті, також готові співфінансувати та працювати в напрямку організації корисних зустрічей для керівників об’єднання співвласників багатоквартирних будинків.

“Зараз я не готовий сказати яку кількість проектів ми готові підтримати. Нам цікаві ініціативи накштал “Чистий двір”, “Весняні толоки” та інші, але за умови, що реалізовуємо разом. Ми готові долучитися до ваших ініціатив, співфінансувати їх. Також можемо організовувати зустрічі з потрібними для вас людьми, можливо з тим самим міністром Зубком чи ще з кимось,” – зазначив Андрій Бокоч.

Очільники вже існуючих ОСББ і керівники ініціативних груп, котрі лише на процесі об’єднання звернули з проханням створення у місті “Консультаційного центру”. Такий центр повинен надавати допомогу для керівників ОСББ як при створенні так і під час функціонування. Голови об’єднань зазначили, що досить складно зорієнтуватися які документ і куди потрібно подати, чимало з труднощів виникає з оформленням документації.

Голова Ради ОСББ Григорій Цаль-Цалко зазначив, що Положення про консультаційний центр було розроблена понад 2 роки тому, але тодішній депутатський корпус відхилив. Наразі запропонував відновити проект, внести корективи і спробувати повторно прийняти. Як зазначив голова Ради – консультаційний центр передбачає дві вакансії і підтримку ОСББ на будь-якому етапі розвитку.




коментарів: 3
  1. дивний склався тамдем – керівник місцевої фракції папи БПП і команда Гузя – відголоски коаліції у Вурховній Раді – о то вже будуть лобувати свої партійні інтереси в місті , а ціль то одна сподобатись виборцям , щоб знову прийти до влади і знову ділити земельку ( Цаль-Цалко на даний час голова земельної комісії ) і разом з своїми місцевими ” Дружніми “партіями далі дерибанити бюджетні кошти .

  2. дивний стався випадок – шизофренік обраний в депутати і веде протоколи бюджетної комісії, так би мовити секретарює. так от біда, тих папірців шо він там шкрябає ніхто і досі не бачив. ач, як на словах який розумний, як до праці – написать не ладен.

  3. я так думаю , що те горнетко гамна з своєю проїзжною пластинкою давно всім надоїло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа