<

Для обслуговування переселенців у Володимирському районі запрацював проєкт «Мобільні медичні бригади Червоного хреста України»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:02 | 16.08.2022 / Володимир / , /
Перегляди
528
/ Коментарі відсутні

З 15-го серпня у Володимирському районі розпочав свою роботу проєкт «Мобільні медичні бригади Червоного хреста України».

Даний проєкт було втілено у роботу завдяки багаторічній підтримці та співпраці КП “Володимир – Волинський ЦПМД” з товариством Червоного Хреста України, а також завдяки сприянню Німецького Червоного Хреста спільно з Управлінням охорони здоров’я Волинської області, повідомляють у фейсбуці Володмирського ЦПМД.

Проєкт та функціонування мобільних медичних бригад є тимчасовою та ексклюзивною мірою реагування на проблеми, що виникли з отриманням медичної допомоги внутрішньо переміщеними особами, котрі у зв’язку з воєнним станом, проживають у віддалених населених пунктах на територіях місцевих громад.

Володимирський район є одним з 4 –х районів у Волинській області, де були створені дані бригади. Виїзди здійснюватимуться згідно графіку, наведеного нижче, та затвердженого Управлінням охорони здоров’я Волинської області, враховуючи перебування та проживання внутрішньо переміщених осіб на території району.

Як зазначають, мобільні медичні бригади укомплектовані необхідними медикаментами, автомобільним транспортом, обладнанням та комп’ютерною технікою. До складу бригади входить – сімейний лікар, медична сестра, а також водій та волонтер.

“Навіть у такі складні для нашої країни часи ми не припиняємо боротись за право на медичну допомогу для кожного громадянина України з усіх її куточків, і будемо раді, якщо даний меморандум та мобільні медичні бригади зможуть Вам допомогти та підтримати!” – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер