<

Для мобільних бригад соціально-психологічної допомоги Зимнівської громади придбали новий мінівен за 1,4 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 15.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2342
/ 1 коментар

14-го грудня голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко вручив ключі від нових автомобілів Toyota PROACE Verso (мінівен) керівнику Зимнівської тергромади та Волинського обласного центру соціально-психологічної допомоги.

Вартість одного автомобіля 1 млн 416 тис. грн, повідомляє у своєму фейсбуці Юрій Погуляйко.

“Автомобілі придбані для функціонування мобільних бригад соціально-психологічної допомоги при притулках для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі”, – йдеться в дописі.

Зі слів Погуляйка, придбали автівки за кошти державної субвенції у 2021-му році для Волинської області, передбаченої на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Зокрема, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 30-го червня 2021 року №696-р у 2021 році для Волині з державного бюджету передбачили субвенцію у сумі 7,2 млн грн.

За ці кошти упродовж поточного року в області створили 2 консультативні служби для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі (Луківська та Турійська ТГ), денний центр із кризовою кімнатою (Камінь-Каширська ТГ) та Притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі (Зимнівська ТГ).

Також придбали 2 автомобілі, котрі сьогодні й передали для потреб мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, що функціонують у Зимнівській ТГ та Волинському обласному центрі соціально-психологічної допомоги.

Довідково: За 9 місяців 2021 року до органів поліції надійшло 11 935 звернень стосовно здійснення домашнього насильства, з них: від жінок – 11 336 та 183 від чоловіків. Ще 416 звернень були стосовно дітей.

Читайте також: Для потреб гуманітарного відділу Зимнівської сільської ради хочуть закупити мінівен за 1,5 млн грн.




один коментар
  1. Довідково: За 9 місяців 2021 року до органів поліції надійшло 11 935 звернень стосовно здійснення домашнього насильства, з них: від жінок – 11 336 та 183 від чоловіків. Ще 416 звернень були стосовно дітей.-ні ви надайте інформацію по Зимнівській громаді,конкретно.Скільки звернень було,і чи вартує це 1,5 лимона наших грошей!Отак люди ви бачите кокретний приклад розпилу бюджетних грошей!Більше поблем нема,НЕМА ОДИНОКИХ НІКОМУ НЕ ПОТРІБНИХ ,старих людей,НЕМА ХВАРИХ ,ЯКІ ПОТРЕБУЮТЬ ДОРОГОГО ЛІКУВАННЯ,а Католик !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа