<

Кращі учні Володимир-Волинської школи №5 отримали подарунки від “Укроп” і Миколи Юнака

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:46 | 22.12.2015 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ коментарів 9

22-го грудня в загальноосвітні школі №5 у Володимирі-Волинському очільник місцевого осередку партії “Укроп” Сергій Радкевич привітав із святами, що наближаються учнів та подарував солодкі подарунки.

35-ть подарунків отримали ті учні, які напротязі навчального року проявили себе – зайняли призові місця на конкурсах та олімпіадах.

“Ми спільно із Фондом Ігоря Палиці та за сприяння Миколи Юнака хочемо привітати Вас зі святами. Бажаємо надалі гарно навчатися та вигравати всі наступні олімпіади та конкурси. Також, хочу побажати здоров’я та бажання працювати, щоб через кілька років Вами гордилася не тільки школа, але й весь Володимир-Волинський” – привітав учнів Сергій Радкевич, очільник Володимир-Волинського осередку “Укроп”.

IMG_0111
IMG_0113
IMG_0124




коментарів: 9
  1. Підкуп ! Саганюк Петро Данилович, на що ви дивитесь? Директору догану! Школи без політики!

  2. дешевий піар . це ж треба стати депутатом, шоб зробитися Дідом Морозом (читай – клоуном). хі-хі-хі. Саганюк – то таке, а куди дивиться Ігор Палиця ? головний укроп Радкевич впав у дєтство

  3. А где вы были во время выборов когда раздавали на уроках календарики с агитацией директора школы?Ето было в школе 3!А раздача подарков, за хорошую учебу – стимулирует учеников к успехам в предметах,и если бы все политические партии и меценаты передавали детям нужные вещи, меньше бы вымогали с родителей!

  4. Не хочу нікого образити…але вибори закінчилися , за якій піар йде мова ? Будь – хто і депутат в першу чергу отримавши довіру від громади повинен цікавитись проблемами міста, відзначення талановитих дітей не обговорюється … Мені цікаво ви ховаєтеся за ніками на замовлення ? Чи це у вас проблеми з вихованням чи я щось не розумію ? Ви можете мене безпідставно ображати , але в чому винні талановиті діти ? Ви краще запитайте тих депутатів , які нічого не роблять для громади посоромте їїх , а я сам вирішу де зможу буду корисним , а громада вирішить хто є хто. А вам пропоную свою енергію потратити на хороші справи , а не ображати людей під замовлення .

  5. Якщо так то чому тії добродії в інші школи не завітали? В нас шо навіть добрі справи якісь такі вибірково вибіркові? А помічницю Радкєвіча Ганку стидно навіть в навчальні заклади пускати з її таким важким нечистим минулим

  6. гриша, а ти запитай це у інших депутатів, чому вони не навідуються у школу чи садочок на свому виборчому окрузі, чому їх видно тільки в міській раді. Бачу в нас в місті багато тролів, які люблять вставити свої нічого неварті слова не втому місці… Люди хоть щось роблять… А ти, що зробив крім того що сидиш і тролиш?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер