<

Для дітей Володимира-Волинського провели тренінг з основ природничих наук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:47 | 24.04.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

В суботу, 22-го квітня у Володимирі-Волинському для дітей був організований тренінг з основ хімії двома володарками титулу “Княжна Володимира”: Оленою Омелюх (Вегера), “Княжна-2003”, та Анастасією Азановою, “Княжна-2006”. Дітям наочно пояснювали принцип дії магніту, щільності рідин, деякі реакції при зміщуванні конкретних речовин.

Попередньо оголосили 6-ть місць у групі для дітей 6-7 років, однак бажаючих виявилося восьмеро. Також і вікові рамки були зменшені до 4-х років.

Організатори тренінгу спершу для дітей розповіли принцип дії магніту та показали наочно як можна його використовувати вдома аби зробити іграшку, або ж позбирати дрібні металеві предмети. Далі Олена та Анастасія продемонстрували як згорають таблетки глюканаткальцію та якої форми вони набувають внаслідок реакції горіння.

Також дітям роз’яснили про різні властивості рідин, як можна впливати на їх щільність та використавувати цю властивість.

Для організаторів тренінгу найскладніше пройшло завдання із кольоровими цукерками, адже діти замість того щоб виконувати задачу, ласували улюбленими солодощами.

На завершення діти отримали антистресові м’ячики виготовлені власноруч із повітряних кульок та навчальні посібники, аби вдома із батьками провести ще хімічні досліди.

Нагадаємо, що Олена Омелюх та Анастасія Азанова нещодавно відкрили у Володимирі-Волинському “CreativeStudio”. Суть задуму дівчат – це серія різноманітних майстер-класів для різних вікових груп із залученням професіоналів. Наразі дівчата організовують майстер-класи практично безкоштовно, лише встановлюють вартість витрачених матеріалів для його проведення.

Як розповіли дівчата, одне із найскладніших питань – це знайти приміщення для проведення тренінгів. Навчання не проходить щодня, а лише один раз на вихідних, тому наразі в пошуку варіантів. Для дитячого тренінгу інтернет-видання “БУГ” надало приміщення власної студії.

Надалі планують залучити Аліну Возкаєву (тренер із східних танців та Pole Dance) та Олександра Кав’юка (фотографа).

Про проведення майстер-класів дівчата оголошують у групах і сторінках “CreativeStudio”, які діють у всіх основних соцмережах – Вконтакті, Фейсбуці й Інстаграм. За хештегом #vv_creative_studio можна знайти найсвіжіші новини і інформацію про їхню діяльність. Там же можна висловлювати ідеї, записуватися на заняття (вони відбуватимуться в міру того, як набиратиметься група), озвучувати зауваження і пропозиції. Олена і Настя відкриті до спілкування і хочуть почути, що цікаво й потрібно володимирчанам – аби запропонувати їм це. До речі, якщо майстер-класи будуть цікаві багатьом, то їх повторюватимуть, а кількість місць залежатиме від тематики і формату заходу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер