<

Для студентів Володимир-Волинського педагогічного коледжу передали підручники з вивчення англійської мови

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:25 | 7.11.2018 / Володимир /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

Студентам першого курсу Володимир-Волинського педагогічного коледжу імені А. Кримського передали 50  комплектів підручників для поглибленого вивчення англійської мови. Такий подарунок учням зробив Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» із Фондом Ігоря Гузя «Прибужжя». 

Вручати подарунок прибули представники фондів: від «Тільки разом» – Сергій Радкевич, а від «Прибужжя» -помічник народного депутата Андрій Бокоч.

Викладачі англійської мови в коледжі подякували представникам за такий подарунок та наголосили, що досить давно очікували на такі підручники, а всі студенти їх самостійно купити не можуть. Один комплект таких підручників коштує в межах 600 гривень.

“Передаю вітання від голови Волинської облради і засновника фонду “Тільки разом” Ігоря Палиці. Коли було звернення від вашого навчального закладу, що потрібно допомогти з підручниками, ми відразу відгукнулися. Прийміть вибачення, що не на початку року передали вам ці підручники, а трохи із запізненням. Виникли деякі моменти з доставкою саме цього підручника, однак, сподіваюся, ви надолужите і покращите свої знання”, – сказав Сергій Радкевич.

Помічник нардепа Ігоря Гузя Андрій Бокоч додав, що вивчення англійської мови має бути одним із пріоритетів молоді. Він розповів про свій досвід перебування в Сполучених Штатах та наголосив, що знання іноземної мови неабияк знадобляться. Окрім цього помічник порадив студентам бути активними, долучатися до ініціатив, а також пробувати свої сили в різноманітних програмах для міжнародного стажування, обміну досвідом чи навчанння.

На завершення зустрічі студенти звернулися до Андрія Бокоча з проханням допомогти їм облаштувати кілька об’єктів на території студентського містечка. Помічник нардепа запевнив, що із директором навчального закладу триває діалог щодо плану допомоги та спільної роботи в наступному році.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа