<

Для потреб теплоенерго у Володимирі придбали новий екскаватор

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 31.05.2021 / Володимир / , /
Перегляди
417
/ коментарі 3

Комунальне підприємство «Володимир-Волинськтеплоенерго» отримало за кошти з міського бюджету новий потужний екскаватор-навантажувач.

Екскаватор-навантажувач БАМ-2014 на базі трактора МТЗ-82.1 зі змінними видами обладнання придбали за кошти міського бюджету, – повідомляють на сайті міста.

Дана модель призначена для робіт в умовах із обмеженим простором, а також для проведення вантажно-розвантажувальних робіт в умовах міського, сільського і транспортного будівництва. Механізм  управління екскаватора оснащений одно- і двокоординатними джойстиками італійського виробництва, що дозволяє виконувати дві операції одночасно. Техніка має широкий спектр дії завдяки екскаваторним та навантажувальним видам обладнання.

«Дотримуючись обіцянки придбати для кожного комунального господарства громади нову техніку, сьогодні вручаємо ключі від нового навантажувача нашим тепловикам. Кілька місяців тому подібну техніку придбали і для КП «Полігон». Сподіваюсь, що нова техніка служитиме багато років та приноситиме користь громаді», – підкреслив міський голова Ігор Пальонка.

Як зазначив директор комунального підприємства Сергій Коба, нова потужна спецтехніка значно поліпшить роботу спеціалістам теплоенерго, оскільки використовуватимуть екскаватор-навантажувач і під час копання траншей для комунікаційних систем, а також різноманітних навантажувальних робіт, яких особливо багато взимку.

«Цього року додалась іще одна твердопаливна котельня на Старицького, тож роботи із завантаженням та розвантаженням дров стало більше і наш маніпулятор уже не справляється з такими обсягами. Тому дуже приємно, що наш автопарк поповнився такою потужною технікою, позаяк  попередній трактор, який використовувався понад 35 років, останнім часом дуже часто виходив із ладу», – зазначив очільник підприємства.

Оновлення спецтехніки дозволить працівникам теплоенерго вирішувати поточні питання у комфортному та оперативному режимі. У тому, що новий екскаватор допоможе швидше та легше виконувати безліч робіт, переконався і водій  Руслан Мус, котрий, отримавши ключі з рук міського голови, одразу ж узявся випробовувати нову техніку у ділі.  




коментарів: 3
  1. Перед тим як подавати інформацію, могли б хоч правильно написати прізвище водія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця