<

Для обслуговування каналізаційних мереж Володимира-Волинського закупили каналопромивну машину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 27.04.2020 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Для обслуговування мережі каналізації Володимира-Волинського була закуплена каналопромивна машина. Про необхідність купівлі подібного авто влада міста говорила кілька років. Як працює автомобіль продемонстрували 27-го квітня.

Машина куплена за кошти міського бюджету.

Каналопромивний автомобіль призначений для промивання мереж під високим тиском води. В тому числі мереж внутрішньобудинкових: опалення, гарчої води, холодної води, каналізації. Також він потрібен для промивання зовнішніх мереж фекальнох і ливневої каналізацій.

Про потребу такого авто говорили близько 5 років.

“Вона значно спрощує роботу комунальникам і дає можливість прочистити ті ділянки, які забиваються досить таки часто. В попередні роки ми на договірних засадах наймали таку техніку, але каналізація забивається постійно. Машина, яка приїжджала, могла робити планові моменти, де люди вручну не могли прочистити. Тендер на покупку авто почався ще з минулого року. Його вартість майже 2,5 мільйони гривень”, – розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Виграла тендер на поставку машини компанія “Імест-Плюс”.

“Дана машина є повністю готовим комплексом для обслуговування каналізаційних мереж до 500 діаметра. Машинка єдина в Україні в такій комплектації і таких характеристиках”, – сказав представник компанії Ярослав Білоножко.

Як повідомляв БУГ раніше, на послуги каналопромивної машини з бюджету Володимира-Волнського у 2019-му році було витрачено більше 400 тисяч гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа