<

Дівчина з Володимира-Волинського взяла участь у показі відомого українського дизайнера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:36 | 8.09.2017 / Володимир /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Юна володимирчанка взяла участь у показі відомого українського дизайнера, який відбувся на злітній смузі аеропорту та потрапила на сторінки відомого журналу.

Про показ дизайнера Жан Гріцфельдт (Jean Gritsfeldt), якимй відомий своїми незвичайними показами на самих непередбачуваних локаціях, пише Район.Володимир-Волинський з посиланням на журнал VIVA.

Нову колекцію дизайнер символічно назвав «Eupraine» – на честь довгоочікуваного безвізового режиму і зближення України з Європою. Подіумом для дефіле стала злітна смуга аеропорту, а моделі спускалися трапом з салону літака.

Володимирчанка Марта Дацюк, учениця 11 класу Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки», теж взяла участь у цьому показі, який відбувався прямо на злітній смузі в київському аеропорту «Бориспіль».

Дівчина вперше беру участь у показі такого рівня, проте вже встигла попрацювати з іменитими дизайнерами. Наразі Марта більше уваги планує приділити навчанню, адже попереду ЗНО та вступ до вишу.

Додамо, що побачити одне з наймасштабніших фешн-шоу в Україні прийшло чимало знаменитостей серед яких – телеведуча Катя Осадча, солістка «ВІА Гри» Міша Романова, скрипалька та співачка Ассія Ахат, фронтмен «СКАЙ» Олег Собчук, групи TamerlanAlena, Real O, On i Ona, світська левиця і телеведуча Світлана Вольнова та багато інших.

Фото: stacy_saharman




один коментар
  1. Це не дизайнер це позор на всю Країну,ви вдивіться детальніше в що вони вділи мужчин, і які жінки і в що вони вдягнені? Щоб мати можливість вийти на такий рівень, мати кошти мабуть татові, і стільки потратити….!? Це ж можна справді показати було вищій клас і креативність, вишуканість, жіночність підкреслити, виділити мужність у мужчин, а тут ??? Це якийсь жах, куди ми котимось. Лицемірство. І я підозрюю що тому дизайнеру ні одна душа не сказала в очі правди, про те що вона свій шанс занапастила, і опозорила нашу неньку Україна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок