<

Діти з громади Володимира власноруч виготовляють та продають мило, кошти передають військовим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:48 | 6.06.2022 / Володимир / , /
Перегляди
2014
/ 1 коментар

Хлопчики-брати Владислав Карабась та Олександр Повзун із села Вощатин щотижня їздять на ринок у Володимир та Нововолинськ, щоб продати власноруч виготовлене мило. Виручені кошти передають на ЗСУ.

На хлопців, як і нас всіх нас, значно вплинула війна. Брати не могли сидіти без діла, адже хотіли, хоч чимось допомогти нашим захисникам у боротьбі з російським окупантам. Тож згадали, як одного разу були на майстер-класі з виготовлення мила ручної роботи, і взялися до справи.

Щотижня 7-річний Владислав та 10-річний Олександр у вільний час варять різноманітне мило, а на вихідних – їздять на ринок у Володимир або Нововолинськ та продають його. Вартість виробів коливається від 10 до 45 грн: 50 % – передають бійцям, 50% йде на затратні матеріали та дорогу. Люди охоче купують, аби підтримати правильну і корисну ініціативу дітей. За один день хлопці вторговують від 200 до 800 грн. Також беруть участь у благодійних ярмарках на підтримку наших військових.

Мама дітей, Оленка Карабась, розповідає, що сконтактували з 14 бригадою та дізнались їхні реквізити, тож виручені кошти передають прямо військовим у підрозділ. Уже вдалося переслати близько 3 тисяч гривень. Нині на руках мають ще 450 грн, але дізнались що бійцям потрібна портативна газова плита, тож планують ще трішки дозбирати і придбати її для захисників. Якщо хтось хоче долучитися до хорошої справи або придбати ароматне мило, виготовлене власноруч дитячими руками, приходьте у вихідні на ринок або пишіть мамі хлопчиків у фейсбук.

З такими підростаючим поколінням, яке докладає максимум зусиль для підтримки ЗСУ і не може лишатися осторонь війни, ми впевненні, що обов’язково переможемо!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок