<

Дезінфекційні розчини та посилене прибирання: у Володимирі-Волинському вводять попереджувальні заходи щодо коронавірусу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:50 | 3.03.2020 / Володимир /
Перегляди
44
/ коментарі 2

Володимир-Волинська тимчасова протиепідемічна комісія вирішила виділити з резервного фонду міського бюджету кошти в сумі понад 270 тисяч гривень на попереджувальні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу.

Вже від 4-го березня заклади освіти, культури, місця скупчення людей в установах охорони здоров’я, громадські приймальні ЦНАП, управління соцзахисту будуть оснащені автономними стійками з дезінфікуючими розчинами, повідомила на своїй сторінці у фейсбуці керуюча справами міськвиконкому Ірина Ліщук.

Як зазначила вона, окрім цього буде вестися в посиленому режимі прибирання всіх громадських місць в комунальних установах.

“Закликаємо жителів міста зберігати спокій, частіше, ніж звично, мити руки, уникати поїздок і залишатися вдома при проявах будь якої хвороби, при тому вчасно звернувшись до свого сімейного лікаря”.

Нагадаємо, що в Україні виявили перший випадок коронавірусу.




коментарів: 2
  1. міськвиконком – може надати інформацію скільки у Володимирі онкохворих, хворих на СНІД, ВІЧ, турбекульоз інвалідів 1, 2, 3 групи ,тяжко хворих дітей і т.д.Можливо потрібно виділити кошти для вже хворих?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа