<

Держава бере напрямок на облаштування технопарків і Володимир має йти «в ногу», – Пальонка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:14 | 9.06.2021 / Володимир / /
Перегляди
1743
/ Коментарі відсутні

В території біля колишнього цукрового заводу у Володимирі, яку обрали під створення індустріального парку, немає необхідних мереж. А інвестори приходять, зазвичай, туди, де є комунікації.

Тому, щоб залучити інвестора, потрібно подумати про умови для нього. Володимир націлений на створення і розвиток індустріального парку. Особливо у час, коли на розвиток подібних формувань взяла курс держава.

Про це мер Володимира Ігор Пальонка розповів під час брифінгу 8-го червня.

Читайте також: На території колишніх відстійників цукрового заводу у Володимирі-Волинському хочуть створити індустріальний парк.

Як відзначив він, обговрили питання індустріальних та технопарків на засіданні палати місцевих влад при Президенті України на минулому тижні.

“Сьогодні стоїмо  перед вибором – чи ми будемо реєструвати індустріальний парк,  який знаходиться на території колишнього цукрового заводу. За попереднім аналізом із 42 парків, які є на території України, лише 2 нормально розвиваються і діють. Після зустрічі було прийнято рішення цим питанням займатися,  адже індустріальний парк треба реєструвати та шукати можливість залучення грантових коштів чи ДФР для підведення мережі.

На сьогоднішній день така ситуація, що ця територія, яка планується під індустріальний парк – без мереж. А інвестори, зазвичай, приходять туди, де є комунікації. Ми будемо в цьому напрямку працювати, адже держава бере напрямок на облаштування даних парків і ми маємо йти «в ногу» разом з державою”, – сказав Пальонка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок