<

Депутати «земельної» комісії у Володимирі-Волинському продали один одному землю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:19 | 3.08.2020 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ коментарі 2

Депутат Григорій Цаль-Цалко за понад 240 тисяч гривень продав землю дружині депутата Руслана Мороза, на яку той «не має грошей».

Це випливає з декларації депутата міської ради, оприлюдненої на звітний 2019 рік, – пише Княжий Град.

Так, земельну ділянку Цаль-Цалка площею 1000 м2 придбала дружина Мороза.

Немало-небагато, Олена Мороз сплатила 240 тисяч 246 гривень за нерухомість. Її чоловік, який мав би вказати про суттєві зміни у майновому стані, не зафіксував ні набуття земельної ділянки площею 1000 м2, ні наявність навіть такої кількості грошей.

Згідно з декларацією Мороза, коштів на придбання землі за чверть мільйона у родини не було. В офіційних статках рахуються лише 34 тисячі гривень доходів за 2019 рік. Як жила родина за майже 3 тисячі гривень у місяць, маючи понад 20 квартир та будинків, за які треба було сплачувати «комуналку» – невідомо.

Варто зазначити, що вже традиційно депутати та чиновники намагаються оформити нерухомість чи статки на родичів. Це зазвичай роблять для того, щоб виглядати “чистими” перед Законом “Про запобігання корупції” і бути спокійними за публічне декларування доходів. Елементарна логіка і розуміння відповідальності за порушення Закону “Про корупцію”, мали б розставити усі крапки над “і”, якби Національне агентство з питань запобігання корупції вчасно звернуло на це увагу.

Під час однієї з “земельних” комісій міськради. Ліворуч – Григорій Цаль-Цалко, праворуч – Руслан Мороз.




коментарів: 2
  1. Ці депутати сміються з лохів які іх вибирають ,незабаром знову вибори і побачимо як наш лохторат проголосує ,чи не ті самі прізвища будуть у списках .

  2. Роблять,що хочуть…Так було,так буде…Це не слуги народу,а господарі народу!Ми ж з вами погоджуємося зі статусом рабів…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер