<

Депутати Волинської облради мають намір продовжити контракт із директором Володимир-Волинського педколеджу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:19 | 31.03.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Депутати Волинської обласної ради мають намір продовжити контракт із директором комунального закладу «Володимир-Волинський педагогічний коледж імені А. Ю. Кримського». Про це йшлося 31 березня під час комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

У Володимир-Волинському педагогічному коледж імені А. Ю. Кримського через закінчення терміну дії контракту з попереднім керівником відбувся конкурс на заміщення цієї посади. Тож, облраду просять затвердити кандидатуру колишнього керівника освітньої установи Миколи Савельєва, оскільки на посаду подавалася лише одна кандидатура, – пише VIP.

Нагадаємо, що минулого разу члени комісії не підтримали кандидатуру Миколи Савельєва, оскільки виникли правові колізії з приводу того, хто має призначати керівника. Адже, згідно зі змінами у законодавстві, обрання кандидата на посаду керівника навчального закладу має відбуватися за поданням голови облради.

Утім 31 березня члени комісії знову повернулися до обговорення цього питання. Голова комісії Петро Савчук сказав: «Треба дати шанс людині працювати далі. І завершити вже цей процес».

Депутат облради, член комісії Михайло Скопюк запевнив: «Відповідно до Закону «Про вищу освіту» ми повинні продовжити термін контракту на п’ять років».

Натомість у проекті рішення йшлося про продовження контракту лише на три місяці. Своєю чергою, депутат облради Валерій Дунайчук виступив проти такого короткого терміну.

«Якщо ми зараз тільки на три місяці продовжимо контракт, людина знов буде в підвішеному стані. Моя пропозиція – продовжити контракт на п’ять років, але це тільки пропозиція. Вирішуватимуть на сесії», – висловив свою позицію Валерій Дунайчук.

Зрештою, після тривалої дискусії члени комісії вирішили рекомендувати на сесію обласної ради питання про продовження контракту з Миколою Савельєвим до 1 липня 2016 року.




коментарів: 6
  1. То невже викупився? Все таки заощаджені хабарі вирішують всі проблемні питання.Справедливість є, чи за неї треба боротися ???

  2. Клоуни самі загнали себе у глухий кут) вибори пройшли, вони їх визнали, а тепер починають пороти гарячку щоб Білець на директора всадити)

  3. Кожній людині – за її ділами. Продовжать контракт з Савєльєвим, чи ні – це суєта-суєт. Суть справи від цього не міняється. Усі досягнення директора і колективу залишаться, є чим хвалитись і чим гордитись. Робота Ваша, Миколо Григоровичу, помічена і помітна. Ви – людина слова і діла. А все інше у руках Божих.

  4. шось не так чисто в тому коледжі. Хто, чого там хоче робити. Скільки коштує директор і як там того вчителя вчать – нічого не понятно. Такі гроші крутяться-не може бути шо не мутять. А дітки туди йдуть і не відають що їх там жде з такими вчителями. Не пущу малу туда. Хай в школу йде.

    • Там видно що почалися торги за тіло директора.Це не міняє суть діла.Педуха просто залишається тим закладом де прібліжонні педагоги можуть непогано фінансово подоїти бідних полішуків. А після неї куда?На біржу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця