<

Депутати Володимира-Волинського проголосували за створення медичного комунального підприємства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 9.11.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 2

9-го листопада під час засідання сесії депутати розглянули проект рішення про створення комунального підприємства «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання». 

Створити таке підприємство, розповів головний лікар Володимир-Волинського ТМО Олександр Клачук, зобов’язує держава.

“Річ у тім, що в подальшому комунальне підприємство фінансуватиметься і основний дохід матиме при виконанні робіт і укладанні договорів з державною установою Національна служба здоров’я України. У нас в області є прецедент, коли одна з установ не хотіла перетворюватися на комунальне підприємство і фактично не змогла підписати угоду з Національною службою здоров’я України. Тому цей шлях є обов’язковий”, – розповів Олександр Клачук

У депутатів виникли суперечки щодо того, як відбуватиметься процес призначення на посаду керівника комунального підприємства, а головне – хто його призначатиме: міський голова, депутати чи конкурсна комісія. Оскільки суперечка була довгою, а до однієї думки депутати не дійшли, міський голова Петро Саганюк запропонував проголосувати за створення підприємства, а наступної сесії розглянути питання про процес призначення на посаду керівника.

Більшість депутатів проголосувала за створення комунального підприємства.




коментарів: 2
  1. факт – тголосува треба було голосувати за створення – але так як це вимагають закони. В результаті нинішнього голосування – Статут не відповідає по багатьом позиціям законодавству , суперечить текст самого проекту тексту Статуту, ну і зовсім не подумали про те , як справедливо поступити з нинішнім колективом лікарні, адже не відбувається реорганізація існуючого підприємства , а створюється нове підпиємство При цій ситуації кожний працівник може бути викинутий на вулицю , бо все бути вирішувати тимчасовий керівник , якого призначить мер міста . Ось так наші депутати переживають за долі людей – голосують не думаючи що буде пізніше …

  2. Наказ 1094 КМУ від 27.12.17р каже ,що керівників закладів охорони здоров”я державноі та комунальноі власності обирають на КОНКУРСНІЙ основі!!!!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер