<

Депутати Володимира підтримали створення ТІЦу – комунального підприємства, що опікуватиметься туризмом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:20 | 26.01.2021 / Володимир /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Рішенням сесії Володимир-Волинської міської ради 26-го січня створено нове комунальне підприємство, що займатиметься розвитком туризму у місті – «Туристично-інформаційний центр Володимир-Волинської міської ради» (ТІЦ).

Як писав БУГ раніше, тисячолітній Володимир-Волинський, впевнені представники нової влади, може заробляти на туризмі, проте цим предметно раніше ніхто не займався. Тому і постала необхідність створити ТІЦ, який є у містах, де розвинутий туризм.

В проєкт рішення, згідно пропозицій депутатів і громадськості, ТІЦу пропонували надати назву «ТурПоінт». Проте, зауважили депутатки Ганна Медведєва та Тетяна Дьоміна, подібній структурі, яка буде комунальною, назву надавати не варто. Крім того цю назву вже має в Україні візовий центр та туристичне агентство, тому назва є недоцільною. Депутати підтримали поправку Дьоміної і особливої назви ТІЦу не присвоїли.

Юридична адреса комунального підприємства – м. Володимир-Волинський, вулиця Данила Галицького, 7.

Згодом буде проведено реєстраційні дії по створенню  юридичної особи та проведено конкурс на керівника ТІЦ. Планується створити туристичний сайт міста, де розміщуватиметься інформація про  об’єкти туристичного показу, здійснюватиметься системне рекламне та інформаційне забезпечення.

У штаті ТІЦу перебуватиме 2,5 штатних одиниці: 1- директор, 1- менеджер, 0,5 -бухгалтер.

В центрі туристи матимуть змогу: придбати сувенірну продукцію, замовити екскурсію, взяти на прокат велосипед, отримати комплекс туристичних послуг та інформації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок