<

Депутати Володимир-Волинської районної ради не підтримали Програми безоплатної правової допомоги населенню

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:22 | 16.10.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 6

16-го жовтня на 38-м сесії депутати районної ради розглядали рішення про Програму безоплатної правової допомоги населенню Володимир-Волинського району. 

Ініціатором Програми виступив Володимир-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Реалізація проекту розрахована на 2015-2017 роки і у фінансовому плані потребувала 22 500 гривень із районного бюджету. Саме така сума, за поясненнями Наталії Смолярчук (директора Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги), потрібна на довезення осіб до центру допомоги.

DSCN6063

Після емоційного обговорення, депутати райради не підтримали програму і відповідне рішення не було прийняте. За поясненнями депутатів, котрі були присутні на засіданні, Програма є недопрацьованою і потребує ще підготовки.

Проте. слід вказати, що даний центр правової допомоги й надалі діятиме і жителі Володимир-Волинського району та міста матимуть можливість звернутися із правовими проблемами. На сьогодні, адвокатську допомогу надали вже 36-м громадянам із району та 64-м із міста.

DSCN6104

Також, 38-ма сесія депутатів районої ради стала останньою сесією цієї каденції.

“Протягом останіх півтора року цієї каденції депутатів райради, сесійні засідання не проходили гладко і спокійно. Напруженості добавили неоголошена війна на Сході. Іноді депутатам доводилося швидко реагувати на проблеми, які виникали зненацька та негайно вирішувати.” – прокоментував Андрій Оніщук.

DSCN6108




коментарів: 6
  1. 16 жовтня депутати розглядали багато інших важливіших і цікавіших питань. Шкода, що журналісти не можуть чи не хочуть об`єктивно висвітлювати події.

  2. Регіонали примазалися у вчорашніх проектах азарова, ще й з місцевих бюджетів гроші смоктати хочуть.

  3. А у нас така державна політика – підняти тарифи ,а потім кидати людям кістку у вигляді субсидій, послати хлопців на війну ( але не називати це війною) а потім створити для них центри безоплатної допомоги ,щоб вони могли відстоювати свої права бо зразу по закону це не можна зробити ,бо тоді гроші як будуть відмиватись!!! Безкоштовний сир тільки у пастці!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа