<

Депутати Володимир-Волинського району здобули першість на обласній спартакіаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:39 | 6.12.2021 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
1215
/ Коментарі відсутні

У Луцьку на базі ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбулася перша спартакіада оновлених депутатських корпусів.

У ній взяли участь збірні команди Володимир-Волинського, Камінь-Каширського, Ковельського, Луцького районів та Волинської обласної ради, повідомляє міська рада Нововолинська.

Як зазначають, учасники змагалися в особистому та командному заліках з мініфутбол, волейболу, шахів та шашок та настільного тенісу.

До команди Володимир-Волинського району увійшли депутати Нововолинської міської ради: Вячеслав Спиридонов, Богдан Бадзюнь, Олег Попков, депутати міської ради Володимира: Андрій Гнатюк, Олена Жуйвода, Сергій Литвин, Костянтин Зінкевич, Павло Горошкевич, Олександр Дзядук, Роман Савчук та Вячеслав Петрук та депутати Іваничівської селищної ради: Анатолій Макаров, Анатолій Квітка.

У підсумку протистоянь перше загальнокомандне місце посіла збірна Володимир-Волинського району, також команда виборола першість у заліках з волейболу та тенісу.

Друге загальнокомандне місце дісталося збірній Ковельського району, третє – команді Луцького району.

Як зазначив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, цей захід стане щорічним, як спосіб єднання навколо спорту і пропаганди здорового, активного життя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер