<

Депутати Володимир-Волинської міської ради об’їхали місцеві підприємства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:16 | 8.06.2019 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Голови фракцій та заступники міського голови Володимир-Волинської міської ради ознайомилися із  об’єктами соціальної сфери та інфраструктури під час виїзного Дня депутата 6-го червня.

Депутати оглянули об’єкти, на які планують виділити кошти під час чергової сесії міської ради. Вони вивчили проблемні питання облаштування приміщень РАЦСу, управління соціального захисту населення, художньої школи, дитячих навчальних закладів №2 і №8, ЗОШ №5, також побували на вулицях Князя Василька та сквері Небесної Сотні, оглянули гаражні приміщення та відділення гемодіалізу Володимир-Волинського ТМО, – йдеться на сайті міської ради.

Зокрема, у територіальному медичному об’єднанні Володимира-Волинського існує проблема з протіканням даху, руйнуються гаражі, відтак на їх ремонт у міській раді планують спрямувати надлишкові кошти від перевиконання бюджету. 

Депутати побували і у першому військовому містечку, де частина будинків не підключені до системи централізованого водовідведення, тому у планах в цьому районі міста запустити каналізаційно-насосну станцію.

Під час виїзного Дня депутата проінспектували вулиці Об’їздну, Пилипа Орлика, Генерала Шухевича, Князя Олега, Привокзальну, навідалися у селище цукрового заводу, де знаходиться комунальне приміщення амбулаторії, на капремонт якого міська рада виділила пів мільйона гривень. 

Депутати, зокрема, підняли питання викупу частини цього приміщення під житло молодим лікарям. Говорили також про необхідність облаштування приміщення банку, аптеки та інших об’єктів соціальної інфраструктури. Делегація побувала у парку Слов’янський, де обговорила концепцію розроблення нових громадських просторів, а також перевірила роботи  на річці Риловиця. 

Обранці народу здійснили візит і на очисні споруди Володимира-Волинського, де гостро постала проблема реконструкції та оновлення системи, яка очищує стічні води Володимирщини. У міськраді планують виділити кошти на заміну обладнання, що насичує відстійники повітрям.

Підсумовуючи проведення Дня депутата, голови фракцій відзначили необхідність проведення таких заходів, адже на власні очі мали можливість побачити проблеми, які існують у місті. На їх переконання, аналогічні заходи потрібно здійснювати періодично, вивчати проблемні питання та спільно шукати шляхи їх вирішення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер