<

Депутати освоювали систему електронного голосування на сесії Володимир-Волинської міськради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:37 | 14.09.2016 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

14-го вересня чергова десята сесія депутатів міськради відбулась із залученням системи електронного голосування. Для цього були закуплени планшети та попередньо проводили навчання.

Вже при першому голосуванні депутатів виникли деякі проблеми. Депутати не могли проголосувати та говорили, що не встигають за 20 секунд натиснути або ж не спрацьовував сенсор.

Після першого невдалого голосування міський голова Петро Саганюк оголосив сигнальні голосування, щоб депутати розібрались із тим як правильно голосувати. За два наступні сигнальні голосування непорозуміння були усунуті. Хоча депутатка Віра Сєргєєва звернула увагу на марку техніки та висловила думку, що це можливо технічні моменти.

Зазначимо, згідно вимог законодавства депутати зобов’язані голосувати поіменно. Попередні сесії проходили в “ручному” режимі – міський голова поіменно запитував кожного депутата. Відтепер впроваджують систему “Голос”, де депутату висвічується 3 позиції – “за”, “проти”, “утримався”. Результати голосування показують на екрані. Залучення системи електронного голосування значно скоротить тривалість сесійного засідання.

img_1179
img_1182
img_1222
img_1241
img_1248
img_1249




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа