<

Депутати облради підтримали запит про необхідність ремонту вулиці Зимнівської у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 11.02.2021 / Володимир / , /
Перегляди
17
/ Коментарі відсутні

11-го лютого під час засідання сесії Волинської обласної ради депутати підтримали запит колеги з Володимира Ярослава Матвійчука, що стосувався необхідності ремонту вулиці Зимнівської у Володимирі-Волинському.

Як він зазначив, з 2011-го року на дорозі не здійснювалося жодних ремонтних робіт балансоутримувачем – Службою автомобільних доріг.

Ситуація є кричущою, адже дорога слугує об’їзною дорогою для великогабаритного транспорту, що рухається по автомобільній дорозі регіонального значення Р-15 Ковель – Володимир-Волинський-Жовква. Вона потребує ремонту.

Нагадаємо, про невтішну ситуацію з дорожнім покриттям на вулиці розповідала Інспектор Ляля.

“Внаслідок інтенсивного руху, великої завантаженості вулиці великовантажним транспортом дорожнє покриття знаходиться в критичному стані, а саме: відбулась значна деформація асфальтобетонного покриття, напливи, колійність, утворилась велика кількість вибоїн.

Усе це, в свою чергу, становить загрозу для життя і здоров’я учасників дорожнього руху та створює реальні ризики для населення, яке проживає в районі вулиці Зимнівської, збільшуючи кількість дорожньо-транспортних небезпечних ситуацій, – йдеться і запиті депатата”.

Через критичний стан автомобільної дороги, з метою забезпечення безпеки дорожнього руху та збереження життя і здоров’я людей, Ярослав Матвійчук звернувся до начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака з проханням розглянути питання щодо проведення поточного середнього ремонту дорожнього покриття вулиці Зимнівської вже у 2021-му році.

Запит Матвійчука підтримали більшістю. “За” проголосували 57 депутатів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок