<

Депутату облради Панасюку закони не писані

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:03 | 5.03.2018 / Володимир / /
Перегляди
11
/ коментарі 4

Депутат Волинської облради Олексій Панасюк не з’явився на судове засідання, де розглядали справу щодо дорожньо-транспортної пригоди, яку він спричинив. Обранцю громади висувають обвинувачення в адмінпорушенні.

Про це йдеться в газеті «БУГ» №11 від 3 березня.

Справа, яку мали розглядати 27-го лютого у Володимир-Волинському міському суді, стосується автопригоди. Відомо, що на дорозі Устилуг-Луцьк-Рівне зіткнулися два транспортних засоби. За кермом одного з них і був депутат облради.

У Єдиному державному реєстрі судових рішень відповідачем у справі є Олексій Панасюк. Але він на суд не з’явився.

Редакція газети «БУГ» спробувала додзвонитися до правопорушника особисто. Депутат відмовився будь-що коментувати.

До слова, Олексій Панасюк придбав бізнес-автомобіль за майже 2 мільйони гривень «Mercedes-Benz E-class 220 D» торік у вересні. В реєстраційній картці обліку транспортного засобу йдеться, що «авто придбано в торгівельній організації, який ввезено з-за кордону». Відомо, що елітне авто офіційно зареєстроване на приватне підприємство депутата-мільйонера «ПАНАСТРАНС».




коментарів: 4
  1. Таким закони неписані, файно жиє, податків не плотить, скрізь каже шо майданівець, а сам комуняка ше той

  2. За адмінку він сам відповість , а за злодюгу то я хочу сказати , що кожен хто тут пише, сам йому товар возив , а написане є зазрістю і безсилою люттю яку кожне виплискує коли людина хоть трохи оступилась. Хіба журналюга такий чесний яким показує,

    не спитавшись можливо Панасюк хворий був. Та і хто дає право обливати брудом людину , а тим більше визнавати її винною до рішення суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер