<

Депутатський запит Супруновича: турбота про дітей чи політичні маневри?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:00 | 11.02.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Колишній голова Володимир-Волинської районної ради Микола Супрунович від свого приятеля-пенсіонера довідався, що в селі Лудин сталась велика прикрість – у загальноосвітній школі не працює плита на кухні.

З 20 грудня до початку канікул – 5 днів – діти не отримували гарячих обідів. Проблема полягала ще й у тому, що заміна деталей у районній ремопобуттехніці неможлива через брак деталей до таких “вінтажних” плит, але – вони є у Луцьку. І коштують 3,5 тис.гривень. Коштів, звісно ж, також катма. Однак – управління освіти здійснило перерахунок коштів взаємозаліком, тобто “живих” на придбання не було.

Все добре, дітки нагодовані.

Супрунович без запиту від депутата, без погодження з освітою пішов у бухгалтерію, аби перевірити, чи питання вирішено, чи є кошти на вирішення проблеми у Лудинській школі, чи здійснено проплату. І справа не тому, що очільник освіти була на засіданні в кабінеті неподалік. І не в тому, що депутат мав би дотримуватись процедури. І не в тому, що працівник біхгалтерії не уповноважений надавати йому коментарі з даного питання. Зрештою, остання розгубилась і сказала, що інформацією не володіє.

Це дало пану Супруновичу поштовх виступити зі звінуваченням, що всім байдуже на проблеми дітей. Всім. Лише він єдиний – вболіває. Правда, дізнавшись про ситуацію від приятеля, навіть не поцікавився у компетентних осіб – директора школи або ж паніочільниці районним відділом освіти пані Мельник Алли Романівни – про стан речей. Зразу – до зброї!

Що ж стосується районного органу влади, то пропозиція про перевірку підтримки не знайшла.

ы00015




коментарів: 2
  1. районній ремопобуттехніці – такої організації немає вже 10 років.
    на відео з сесії він про пенсіонера не говорить, а про батьків учнів
    депутату не реба брати погодження у відділу освіти, щоб розібратися в ситуації.
    Висновок – писало непрофесійне гузенянко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер