<

Депутатські запити сесії Володимир-Волинської міськради: суміщення посад, утилізація відходів та обмежувачі швидкості

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 11.06.2016 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 3

10-го червня на восьмій сесії депутатів Володимир-Волинської міської ради близько півтори годину озвучували депутатські запити. Основні теми: суміщення посади секретаря ради та заступника міського голови, утилізація відходів птахофабрики і встановлення “лежачого поліцейського”.

Депутатка від фракції “Самопоміч” Віра Сєргєєва озвучила два депутатські запити. Перший стосувався призначення на керівні посади в структурах міської ради. Так, депутат запропонувала розробити порядок та розробити положенняпро призначення керівника і відповідні умови. А також створити тимчасову робочу групу з числа експертів.

g
g

Другий запит пані Сєргєєвої стосувався перевірки можливості суміщення посади “секретар міської ради” та “заступник міського голови”. Відповідь відразу надав Олег Свідерський, якого безпосередньо це питання стосується: “Я працюю в міській раді, на посаді “секретар міської ради” та отримую одну зарплату. Я був би ради, якби у мене забрали частину обов’язків, які виконую “в нагрузку”.

Також з приводу цього запиту висловився і Петро Саганюк, міський голова, котрий запевнив, що Свідерський виконує лише обов’язки по раді, а по міськвиконкому розпорядження доручає першому заступникові Ярославу Матвійчуку.

Із депутатським запитом виступив Сергій Радкевич, фракція “УКРОП”. Зокрема він стосувався встановлення по вулиці Луцькій обмежувача швидкості (“лежачого поліцейського”). Депутат нагадав про трагічне ДТП, яке відбулось 31-го травня. І як пропозицію Радкевич запропонував зробити додаткові пішохідні переходи із освітленням накштал по вулиці Незалежності біля ЗОШ №2.

Ще один депутатський запит був від Сергія Коби, який стосувався утилізації відходів Володимир-Волинської птахофабрики. Дептат наголосив, що потрібно прийняти до уваги стан відстійників цього підприємства та вжити мір щоб попередити екологічні наслідки.

IMG_9956

На останньому об’єкті побував також журналіст інтернет-видання “БУГ”. Враховуючи, що в суботу і птахоерма непрацює, то “кров’яних річок” не побачили. Хоча відчули запах та побачили велику кількість птахів, які харчуються викидами із ферми.

IMG_0162
IMG_0166
IMG_0168
IMG_0170
IMG_0171
IMG_0176
IMG_0179
IMG_0184




коментарів: 3
  1. Стосовно суміщення посад. У Володимирі це відбувається тихенько: ніхто нічого не рекламує. А в Нововолинську так прямо і пишуть – “перший заступник міського голови-секретар міськради А.Сторонський”. Це, як вбачається, нічим не прикрита узурпація (захоплення) влади однією особою. Міським головою В. Сапожніковим. І це йому так даром не минеться. І пригодовані прокурорчики не допоможуть фальсифікувати законодавство Держави Україна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа