<

Депутатські розборки навколо інциденту на Володимир-Волинському теплокомуненерго

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:30 | 19.08.2016 / Володимир /
Перегляди
500
/ коментарі 34

18-го серпня на 16-ту годину в приміщенні міської ради зібрались депутати, аби обговорити інцидент, що мав місце на Володимир-Волинському підприємстві теплокомуненерго.

Нагадаємо, що 17-го серпня директорка теплокомуненерго викликала поліцію щоб доправити головного інженера Ярослава Жука до лікарні для проходження тесту на алкогольне сп’яніння.

Цікаво, що дане зібрання депутатів та представників підприємства анонсувалось як закрите для преси. Хоча ніхто не зміг пояснити чому пресі не можна бути присутньою та проводити фіксацію.

На початку засідання депутати і представники підприємства дискутували як назвати зібрання та яке питання мають обговорювати. Розпочали із пояснення того, що відбулось на підприємстві і також підняли внутрішні проблеми.

“Поясніть для чого ми тут зібались і яке питання будемо обговорювати? …На цьому інцидент буде вичерпаний? Я знаю, що ви можете і до суду піти, чи там якось… Тому, якщо підете в суд, то не бачу змісту тут сидіти і обговорювати” – зазначив Валентин Вірковський.

Відповідь дав Ярослав Жук: “Поки на підприємстві будуть порушувати закон, поки дирекція буде… і люди рядом будуть дерибанити підприємство, поки з підприємства будуть вимиватися кошти і поки діями адміністрації, особливо юриста, економіста… Поки не будуть прийняті якісь міри щоб стабілізувати фінансово підприємство, знаючи, що влада не зовсім бажає наводити порядок, я змушений шукати інші шляхи для того, щоб стабілізувати підприємство.”

Через кілька хвилин після початку обговорення, Ярослав Жук поскаржившись, що погано почувається покинув зал засідання. Депутати вирішили заслухати пояснення директорки підприємства Анни Рубанової щодо інциденту та й ситуації загалом.

Кожен з присутніх мав можливість висловити свою позицію та поставити запитання, що цікавили.

“Слухаєш Ярослава Івановича – він правий, слухаєш вас (директор Анна Рубанова – ред.) – ніби й вона права. Слухаєш юриста – він буде правий. Мене цікавить інше. Звідки вчора (17-го серпня – ред.) була така миттєва реакція міліції?… Мене цікавить, що таке “підозра”? Ну випив він горілки, він себе неадекватно поводив? На відео не було видно і алкотестер не показав. І по-друге, ще раз наголошую, чому була така реакція міліції? Чому міліція сьогодні не реагує на ці всі хуліганські дії в місті, коли сьогодні п’яний барига їздить по місту  – ніхто не реагує, нікого не нюхають…. У мене питання інше – хто дав команду “фас”?” – озвучив питання Ігор Мацюк, депутат від фракції “Самопоміч”.

Результат зустрічі підсумував Валентин Вірковський та Ярослав Матвійчук. Так, висловленна позиція, що через чи то політичні, чи то особисті амбіції у місті не може постати питання зриву опалювального сезону. Тому при необхідності запропоновано вживати кардинальні кадрові рішення.




коментарів: 34
  1. сьогодні, 19 серпня 2016 року приїхала поліція і повезли на алкотест в лікарню директора володимиртепло. Повідомлення в поліцію про тещо директор в нетверезому стані надійшло з луцька. Директор в цей час знаходилася у відрядженні, яке змушена була перервати і повернутися на вимогу поліції. Цікаво, чи так же благородно постьупив би і ЖУК? Ганьба Жуку!.

  2. Ну цє просто аут. І те що робиться така мерзота в місті. Але ще більше “аут” коли читаєш перли цих посадовців або виборних осіб . Вірковський- ““Поясніть для чого ми тут зібрались..не бачу змісту тут сидіти і обговорювати..” і інша брєдятина. У місті сталося НП все Українського маштабу яке наочно показало бездіяльність відповідальних осіб міскь ради! Це що не привід?! Він або дурень або таким прикидується, Польський вираз влучніший “ржнє глупа”. Депутат (!) від Самопомочі Мацюк не краще- “Слухаєш Ярослава Івановича – він правий, слухаєш вас (директор Анна Рубанова – ред.) – ніби й вона права. Слухаєш юриста – він буде правий” А може пане депутате є ще така штука як закон за яким все чітко прописано чи ви все будете вирішувати на свій “хлопський розум”. Люди кого ви понавибирали!

    • Ну Сергеєва відносно економіста Кравчук Ольги права , бо навіщо б їй бук би потрібний окремий кабінет , її робочий стіл був у просторому кабінеті з двома бухгалтерами , але ж заважали бухгалтери в робочий час музику слухати і фільми дивитися , давай їй окремий кабінет , Лисюк попросив звідти майстрів , купив нові меблі , нову техніку , тепер там можна робити що завгодно а ось Сергеєва і підловила економістку , молодець ,,, хіба з таким економістом підприємство буде добре працювати…, пан Саганюк куди ви дивитесь…, а може вам потрібні на комунальних підприємствах стукачі , підлабузники і такі щоб робили і говорили так як вихочете …

  3. Ну і що за НП сталася в місті? Подумаєш, Жука на перевірку в ТМО завезли. Міг би й сам поїхати, а не цирк влаштовувати на камеру… Тим більше, що сам перед свідками зізнався, що пив!
    Якби кого іншого везли, то й проблеми б не було, а так САМОГО ЖУКА!!!! Гнати його треба якнайшвидше та спокійно готуватися до опалювального сезону.
    А чого там депутати зібралися, не зрозуміло. Нічого не вирішують, а тільки говорять. Правильно Вірковський каже, чого зібралися???? Ніби їм сесій та комісій мало…

    • пані катруся ви насправді така чи як вірковський? 1- Коли є підозра, що особа перебуває на робочому місці в стані алкогольного сп”яніння, роботодавець має повідомити про це самого працівника, у присутності свідків скласти акт і направити до нарколога. Якщо працівник відмовляється – робиться відповідний запис в акті. Далі вже по КЗпП. 2- незнання особою (поліціянтом) яка приймала виклик і направляла наряд (наряди) поліції яка має бути послідовність дій і як реагувати у даній ситуації свідчить про крайній непрофесіоналізм і про проф непригодність. 3- нереагування (свідоме , не свідоме)свідерським на пряме порушення статусу депутата місцевої ради. Тобто- порушення закону! це для вас нормально і нічого страшного ? Хохли -ви заслуговуєте жити у цій клоаці.

      • Пане Валерій, не потрібно розповідати мені про порядок дій керівника при виявленні в працівника ознак вживання алкоголю на робочому місці, я про це знаю не гірше вас, так точно. І я зовсім не стверджую, що в цій ситуації все проходило в законному порядку.
        ПРОТЕ це виключно політичне питання і комусь (особливо пану Жуку та його однопартійцям) було вигідно роздути такий скандал, спровокувати конфлікт та виставити всю міську раду та все місто повними придурками (вибачайте за вираз). Вирішення цієї ситуації тільки одне – повністю змінити керівництво підприємства та навести лад в колективі з метою ефективної роботи в майбутньому.
        А стосовно тих осіб, які порушили закон, нехай з ним розбираються компетентні органи, але аж ніяк не депутати!!!

        • “я зовсім не стверджую, що в цій ситуації все проходило в законному порядку.
          ПРОТЕ це виключно політичне питання”
          Тобто -порушення закону, неправомірність дій це для вас виключно політичне питання?
          пані катруся ви хоча б читаєте те що самі ж і пишете?

          • Звісно, читаю. Політичне питання – це вся ця ситуація з теплокомуненерго. Але ви дивитеся лише на наслідки ситуації, яка склалася, і обмежено судите про її суть, а я аналізую ще й причини, що, на мою думку, правильніше!

    • Не завжди Вірковський каже правильно , в більшості він педагог- демагог , але краще б замість , щоб лобувати інтереси свого зятя з саганюком по загарбуванні теплокомуненерго , знайшов час для відмолювання гріхів Валі Г. з вул. Львівської , якій поламав все життя , а тут вчить свіх як працювати та жити

  4. Давно пора піднятись підприємству і висловити недовіру неадекватному інженеру скільки можна мовчати і боятися психа що всіх “звільняє” і “саджає”?

  5. Яка безпорадність? Чи може комусь вона вигідна? Чим більше буде того базару тим швидше сплавлять підприємства інвестору і отримають гонорар…

  6. Підтримую!Люди, досить боятися,ситуація така що вже гірше нікуди..Йому погано стало бідолазі, а як операторів спасають від інфарктів,швидку на котельню виживають то нічого,після його криків і погроз…
    P.S. ті що йому лижуть,неприходьте, прохання ну дуже велике!

    • “P.S. ті що йому лижуть,неприходьте, прохання ну дуже велике!”До кого не приходити?

    • треба сказати Жуку , щоб не витрачав нерви на грубі порушення працівників по охороні праці , а зразу ставив питання про звільнення , бо котельня не ресторан

      • На підприємстві є людина,котра відповідає за охорону праці.А взагалі-то,з вами згідна.

  7. І не було ні сліз, ні слини, ні клоунади, ні погроз, ні криків! Подзвонив недороблений депутат з самонемочі в поліцію і ТОЧНО ТАК ЖЕ приїхали і запропонували пройти освідчення. А вона взяла і пройшла. Не було шоу, ударів головою в шафу, кайданів. Тому що була ВПЕВНЕНА В РЕЗУЛЬТАТІ. А клоун Жук клоуном і залишиться. Питання-наскільки стійкий імунітет до клоунади В однопартійців. Костянтинівка з льохою вже пропали. Там діагноз із загостренням. Скоро Жук буде В шоці.

  8. А чого то пацани в усій цій дурацкій “боротьбі” не чути останім часом екс-борця з Саганюком “свабодівця” Коби? Тим більше він в складі делегацій як лице влади. Цікаво що він отримав в замін за дружбу і братство з командою мера.

  9. Впевнена та курка повинна бути у першу чергу в тому що володимирці будуть з теплом і ще за фінансові показники очолюваного підпрємства раз пхнула дупу в те крісло.Теплокомун не сцена для політичного поносу і поки що крім алкотестера їй хвалитись нічим.Ціну Кості і Льоші собі давно самі намалювали. А міська зрада після розпилу бюджету таки не має чим зайнятись то малий прикорд рух обговорюють то моральним кодексом переймаються. Краще б на заміщення отих усіх крісел організували відкритий конкурс з громадськми слуханнями.Тоді і йолопів у кріслах поменшало і кіна б не було там де потрібна робота.

    • ну добре подумайте кому це все треба , жук в бюджетній комісії , за бюджет не голосує вже декілька раз підряд , бо знає , що там чимало дерибану , а щоб не сунув носа в Діла , які задумав папа , треба його прижучити , може буде мовчати , але маріонетки папи не до кінця зпланували акцію , щось не врахували і не так пішло , а Рубанова повелася на банальний жарт жука – ну випив сто грам , чому Рубанова не спитала чого сто грам і не було б тоді всієї цієї комедії на всю Волинь та Україну.

  10. По перше -Кравчук працює не в окремому кабінеті,там з нею знаходиться головний енергетик,по друге – ще один економіст в декреті, по третє- не знаєте толку не ляпочіть язиками.Два перші кабінети були переповнені кількістю працівників,а кабінети не величкі,тому й зробили ще один новий кабінет.

    • новий кабінет зробили для майстрів ,а що робить економіст Кравчук в робочий час , що більше курить на вулиці і це бачать всі жителі будинку № 5 по Сагайдачного , не сховаєшся , і більше не буває на роботі , чим буває -теж всі знають , ну звичайно Рубпнова і відділ кадрів її покриває , а що робила Кравчук Ольга в попередньому кабіннеті – спитайте бухгалтерів , з якими вона працювала та людей , які приходили часом за грошима , не один бачив.

  11. Каманда саганя гребе, пливе і смердить. Вибри фінансували в кишені гроші капали, машинки купували всі причастні до вірнопідданства. І це випливе. А Жук незручний. От що там Василюк робить? Той що тіпа-татом ходиі і знов виліз? Ти ба який спритник? Прихватизував з ЖЕКами і мерією не один підвал і що поліція- ніц не бачить – кріміналова то нема? І поліцію ніхто не визивав. В місті йде РОЗПРАВА. В кожному закладі шукають врага чи врагів. А ЖУК створив першу у ВВ НЕЗАЛЕЖНУ ПРОФСПІЛКУ. Так що всер…ся і вдавляться. Люди добрі! Дасте продати тепло- і будете стільки платити за свої комірчини!!! А Жук цього не дає зробити- не дає команді папіка нажитись на нас. Піднімай бучу- така влада нам в місті злочинна!!!

  12. Во чудаки! Чого збирались? Яке там чп сталось? жук напився? ну й напився – хай іде нефіг з роботи, пора вже! Верка своїм задом там все закривала, нічо не було видно! А то що прихвостні садопомічівські позбігалися – і поріали – то факт! Нафіга та міська рада всім дзвонилиа? І ше поганою стала для верки! А її, білосніжної іпухнатенької, реакція керівника фракції – то чудо просто! Який керівник сракатий – така й фрактція! Вона, бачте, обурилась, що з нею не в такому тоні говорили! А яка ж реакція на подію, хай би дала оцінку свому однокамернику! Були б того ушльопка ушльопнули!

  13. Для чого настоювати на політичному аспекті?Це дурня!Жука вже давно хочуть згамати,але він їм не по зубах!

  14. Цікаво буде подивитись на депутатів ,коли опалювальний сезон завалять ,кого тоді вони будуть захищати ,коли прийдуть люди з холодних квартир .

    • близько 20 років працює на посаді головного інженера жук , і ще ні разу з технічних причин опалювальний сезон не зривався , але зараз про інше , чому із за дій поліціатів Вегери , Захарчука та ще одного з кримінальної поліції , що заламували руки детутату і робили з нього злочинця , падає тінь на всю поліцію міста , бо там є чимало професійних та порядних працівників, хто скаже ???

      • Доброго здоровля, Жук Ярослав Іванович. Ви у цьому коменті так високо оцінили свою професійну придатність і професіоналізм, що виникає лише одне запитання – то чому Ви відмовляєтесь проходити медичний огляд? Чи може близько 20 років його не проходили?

  15. Да, поліція спрацювала миттєво! А в заяві Ярослава підполковник Могилецький протиправних дій поліції не побачив, місцевий “чесний” мент давно продався місцевівй владі і баригам.

  16. Чмирьок під кодом 777 я тебе вичислю і ти мені будешь розповідати хто курить і хто кабінети виділяє.З бабами війну почали -стидоба

  17. почали війну якраз і дурні баби через те шо дурні, а ти Дімсік не бикуй навіть баби на роботі мають працювати а не целюлітами трясти задофіга їх там на душу населення, шо вони усім стадом там напрацювали?

  18. У пін кода 777,об’явився адвокат-стукач.Весела у вас тут компашка мудачків.За баб-хай всі з теплокомуненерго пройдуть медогляд,а дохтур взнає хто мертвий.По 777 -п…л рідкий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер