<

Депутат Волиньради написав звернення до СБУ через зібрання комуністів на площі Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 12.11.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
1424
/ коментарів 11

Депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч написав звернення до начальника управління СБУ Волині у зв’язку із зібранням комуністів у Володимирі на площі Героїв 6-го листопада.

Нагадаємо, 6-го листопада комуністи на чолі з секретарями регіональних партійних організацій прийшли до обеліска Слави, що на Площі Героїв у Володимирі, аби «вшанувати пам’ять захисників завоювань Великої Жовтневої Соціалістичної Революції 1917».

“На сьомий рік російсько-української війни, всупереч низці діючих законів про декомунізацію та рішень судів про заборону Комуністичної партії України, у м. Володимир-Волинський фактично досі діє комуністична партійна організація, яка активно пропагує радянську символіку. Вищезазначені особи зібрались біля обеліска Слави, що на площі Героїв, аби «вшанувати пам’ять захисників завоювань Великої Жовтневої Соціалістичної Революції 1917». Крім того, під час зібрання було розгорнуто червоні прапори з комуністичними гаслами, що є прямим порушенням Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки»”, – йдеться у зверненні.

Депутат Бокоч просить СБУ відреагувати на вищезазначені події, дати їм належну оцінку та провести комплекс заходів з метою недопущення таких зібрань та іншої можливої державної антидіяльності регіонального осередку КПУ у Володимирі. А також здійснити моніторинг діяльності інших регіональних осередків КПУ, що діють на території Волинської області.




коментарів: 11
  1. Чомусь цей депутат у свому зверненні забув дописати, щоб СБУ промоніторила крім осередків КПУ, діяльність неонацистських, неофашистських осередків, які як воші розплодились по Україні.

  2. Гляньте на їх обличчя! Скільки злості і ненависті в їх очах! Ось де загроза нац. безпеці та незалежності. Згадайте, які милі, добрі, ніжні обличчя в учасників маршу вшанування Дивізії СС “Галичина”, маршу до дня народження Бандери чи Шухевича. А як запалять фаєри–серце радіє; а як защебечуть: “Смерть ворогам!!!”, то душа від щастя вискакує. І звідусіль на плакатах знак “Слава нації”, який кляті комуняки називають:”Вольфсангель”. Не шарять. А тут якась похмура, зловісна картина з більшовицькими прапорами. Сумно .

  3. Хотілося би знати чому депутат не напише звернення коли від роботи відсторонюють людей які затримують за кермом п’яного прокурора, коли джип з п’яним “серйозним” чоловіком зносить стовби по місту, коли учителів звільняють з роботи?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця