<

Павла Карпюка у вчиненні злочину визнав винним Володимир-Волинський міський суд

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:20 | 30.03.2016 / Володимир /
Перегляди
11
/ коментарів 9

У вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 125, ч.2 КК України, визнаний винним депутат Володимир-Волинської райради від ВО “Свобода” Павло Карпюк. Нагадаємо, справа розглядалася за позовом колишнього голови райдержадміністрації Володимира Савчука щодо нанесення йому тілесних ушкоджень тодішнім заступником голови райради. Пан Карпюк відбувся “незначним переляком” – штрафом у розмірі 60-ти неоподаткованих мінімальних доходів громадян – 1020-ть гривень. 

У вироку Володимир-Волинського міського суду від 29-го березня 2016-го року сказано, що Павло Карпюк “визнаний винним у вчиненні злочину”. Характер злочину – невеликої тяжкості, скоєний підсудним вперше. Саме тому суддя Олександр Лященко прийняв рішення покарати депутата штрафом. 1020-ть гривень наше судочинство вважає достатнім, аби правопорушник “виправився та не допустив вчинення ним нових злочинів”.

Феміда прийняла до уваги той факт, що пан Карпюк “характеризується виключно із позитивної сторони, хоча тимчасово не працює. Однак, бере активну участь у громадському житті регіону” як пом’якшувальну обставину.

Отже, згідно чинного законодавста, очільник районної фракції ВО “Свобода”, визнаний судом винним у скоєнні кримінального злочину. Інформація про судимість Павла Карпюка, після набуття вироком чинності, буде занесена до інформаційно-пошукової системи МВС України. Відтак, народний обранець матиме статус громадянина, який засуджений за кримінальний злочин.

Згідно із Законом України “Про статус депутатів місцевих рад”, ст. 5, ч. 2, “Повноваження депутата місцевої ради припиняються достроково за наявності перелічених підстав, засвідчених офіційними документами також за рішенням відповідної ради у зв’язку з: 1) з набранням законної сили обвинувальним вироком суду, за яким його засуджено до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі”.

Отже, колеги Павла Карпюка по Володимир-Волинській районній раді гіпотетично мають право прийняти рішення про позбавлення його депутатського мандату. Робити такий крок чи ні – вирішуватиметься депутатським корпусом на сесії ради.

Наразі триває судовий розгляд і за позовом пана Карпюка проти Володимира Савчука в аналогіних звинуваченнях про нанесення тілесних ушкоджень, однак у зворотньому порядку. Суддя Канівець днями проведе чергове судове засідання по даній справі.

12903702_1779270242309729_317360966_o




коментарів: 9
  1. Феміда прийняла до уваги той факт, що пан Карпюк “характеризується виключно із позитивної сторони, хоча тимчасово не працює.А на що живе і катається на кубіку???

      • Він стоїть на обліку в центрі зайнятості. Мав зарплату 8 тисяч то получає допомоги тепер 5-6 тисяч.а ви ходіть на роботу за мінімалку

  2. Ця “Свобода” – це не політична партія, а бандформування якесь. Що не дорветься якийсь свободівець до влади, то відразу показує своє гниле нутро. Ще в Іваничах є такий “цар”, голова райради та за дивним збігом – голова Іваничівського районного осередку ВО ” Свобода” Бадзюнь. Він теж звик всі питання вирішувати в дусі 90-х – погрозами та кулаками. Недавно навіть був отримав на горіхи, то мусив покращувати стан здоров’я на лікарняному. А людям, доречі, вже набридло, що ви (такі як Павлюк, Бадзюнь і їм подібні) під націоналістичними поглядами вашої партії маскуєте свої бандитські мармизи. Годі!!! Або ваші ж смітники та покришки до вас і повернуться. Не тримайте людей за бидло, яке нічого не розуміє. Люди знають звідки у вас гроші на “кубіки” та як ви катаєтесь на “польських номерах” перебуваючи на державній службі. Та біля яких заміських закладів ваші авто вечорами та ночами “світяться”.Бійтесь народного гніву, а якщо вам по… народ, то побійтесь хоча б Божого. Робіть висновки панове начальники або за вас їх зробить народ.

  3. А чи є у княжому партії в яких би не було бандюків і контрабандистів? Що спільного має Павло до свободівської ідеології? А нічого.Прикриваючись патріотизмом чувак просто цинічно не помічає що запах контрабандного мяса досі витає у повітрі.

  4. Карпюки, відморозки, панасюки та інші
    ділки “герої” з 90 років
    сьогодні порозкидали свої грішні душі по всіх партіях, аби тільки представляти придуркуватого виборця який так і не навчився зерна відділяти від полови.

  5. Шкода не посадили Пашку, а народ так надіявся, що на кінець позбавляться цього Дебіла!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця