<

Депутат Володимир-Волинської районної ради порівняв червоно-чорний прапор із символікою «ДНР» та «ЛНР»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:53 | 9.07.2015 / Володимир /
Перегляди
10
/ коментарі 2

Депутат Володимир-Волинської районної ради Михайло Сенківський під час засідання комісії з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності та правопорядку порівняв червоно-чорний прапор із символікою «ДНР» та «ЛНР».

Про це власкору «Вголосу» стало відомо з власних джерел.

Так неадекватно депутат Сенківський відреагував на пропозицію «свободівця» Петра Козлюка використовувати червоно-чорний прапор як частину символіки Володимир-Волинського району. У запропонованому Петром Козлюком проекті рішення висловлено пропозицію вивішувати червоно-чорний прапор на адміністративних приміщеннях Володимир-Волинського районну у дні державних та місцевих свят.

Ця ідея не сподобалася депутату Михайлу Сенківському, який порівняв червоно-чорний прапор із символікою «ДНР» та «ЛНР» і виступив категорично проти його вивішування.

«Певно, депутат необізнаний з історією червоно-чорного прапора, адже вся Революція гідності пройшла під цим прапором як символом виклику бандитській владі режиму Януковича. І тепер у неоголошеній російсько-українській війні чимало патріотів, зокрема добровольчі батальйони, воюють під червоно-чорним прапором», – коментує дії депутата свідок, який побажав залишитися невідомим.




коментарів: 2
  1. Є в нас Державний прапор Держави Україна, якому ми повинні схиляти голову тримаючи руку на серці, всі інші прапори національно-визвольного руху ми шануємо і поважаємо, але на державних установах повинен майоріти наш синьо-жовтий прапор України і це буде правильно.
    Ніхто не забороняє законом використовувати прапори національно-визвольного руху Українського народу в боротьбі з москальськими та іншими загарбниками які хотіли і хочуть поневолити нашу державну незалежність.
    Навіть на батьківщині батька УПА в рідному селі Старий Угринів не вивішують червоно-чорний прапор поруч із Державним прапором України.
    Все інше що викладено в даній публікації це ні що інше як провокація провокаторів із партії свобода, яка сформована кагебістами для дискредитації України як нації, України як держави

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер