<

Депутат Володимир-Волинського осередку Самопомочі спростовує звинувачення про судимість

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:41 | 3.03.2016 / Володимир / , , /
Перегляди
18
/ коментарів 11

3-го березня у Володимир-Волинській міській раді відбулося засідання комісії, яка повинна була розібратися чи є у депутата міськради Олега Тимосевича судимість.

Нагадаємо, що на 5-й сесії Володимир-Волинської міськради (яка відбулася 10-го лютого) представники МОД “Захисники” подали звернення міському голові Петру Саганюку перевірити наявність судимості у депутата від Самопомочі. Представники громадської організації вимагали або спростувати, або підтвердити чи мав місце факт, що будучи офіцером Олег Тимосевич наніс тілесні ушкодження солдату строкової служби, за що й був звільнений із збройних сил.

На початку депутати сперечалися кілька хвилин, як правильно назвати захід на який вони зібрали: комісія чи засідання голів фракцій, в якій формі має проходити засідання та хто за ким отримає можливість висловитися.

Для всіх присутніх, Олег Тимосевич зачитав наявну у нього довідку: “Тимосевич Олег Олексійович, громадянин України, станом на 17.02.2016 року (“свіжа” – як прокоментував депутат) до кримінальної відповідальності не притягувався, не знятої чи непогашеної судимості не має, в розшуку не перебуває. Довідка надана для пред’явлення за місцем вимоги”.

Але дана інформація не припинила дискусії між депутатами. Дехто з депутатів намагався на власному прикладі роз’яснити як варто діяти в такій ситуації та проводив паралелі. Деякі ж депутати вимагали, щоб пан Тимосевич признався чи мав місце факт побиття солдата, але відповіді не отримав.

У підсумку, Олег Свідерський запропонував щоб депутати винесли певне рішення та проголосували за нього. Отож, були пропозиції провести закриту комісію, пропонували закрити питання і працювати далі та винести на комісію “З питань законності і правопорядку, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків з громадськими організаціями та об’єднаннями громадян”, яку ж очолює Тимосевич.

Після трьох провальних голосувань, коли частина депутатів вже покидала зал засідання була переглянута пропозиція Руслана Мороза та доповнена поправкою Григорія Цаль-Цалка, що необхідно зібрати ще одне засідання голів фракцій депутатів міськради та на ньому вже остаточно розібратися.

IMG_2501




коментарів: 11
    • А чому його разом з тими солдатами, яких він бив, не послали на передову. Мали б ще одного героя.

  1. “…..що необхідно зібрати ще одне засідання голів фракцій депутатів міськради та на ньому вже остаточно розібратися.” – ВИ що там цаль-цалько їбанулися? Що розібратися? Свідерського під кримінал!!!

    • Цього офіціанта місцевої влади давно треба напудити з того будиночка.Молодий чоловік , а живе папіковим розумом.

  2. Невдале замовлення …??? Якось дивно виглядало , як після погано організованого судилища, один з депутатів зібрав організаторів – ветеранів які виконали свою доленосну для виборців проблему міста , у власний автомобіль та вивіз у невідомому напрямку . Пригадав недавній вислів одного відомого євродепутата, в Європарламенті про українських депутатів – “…депутат якщо бачить журналіста з камерою це нагадує Голівуд-змагання за Оскар . В місті вже не має проблем …??? Гройсман сказав , що не має- ми кращі. Але сьогодні відбулася знакова подія в місті , Коли усі засоби масової інформації були прикуті до “полунички ” – копирсалися в минулому депутатів, Приблизно в цей час наші місцеві комунальники встановили сучасне освітлення пішохідних переходів біля СШ N3 . За це хочу подякувати керівництву КП “Полігон” . А колег депутатів закликаю повернутися до своїх обіцянок виборців , а не в змаганні в риториці , в змаганні “хто зверху”.

  3. Наявність згаданої “довідки” засвідчує лише одне – ТИМОС успішно порішав у той час проблему. Затикання папером рота ветеранам це те саме побиття офіцером беззахисного солдата! А той солдатик, можливо, захищає дупу тимосевича на Сході! А той, за липовою інвалідністю, відсиджується у тилу. ТИМАС! Такі військові фахівці як ти потрібні в АТО!!! Слабо піти добровольцем?! Чи засуджених таки в армію не беруть ;)

  4. Кримінал в ради! Янукович подав приклад і потянулися зеки в чиновники. Мороз, Томасевич, хто ще там причаївся? А потім очі витріщає, а че, в натурє, є какієто прєд’яви?

  5. Майдан стояв за чесну владу, таких я Тимосевич, Мороз,Верка і Борщевський потрібно гнати з депутатства.Пишіть петицію в міську раду про їхне відсторонення від депутатства!!!!

    • Петицію мусово написати в луцьку міську раду.Так як “кримчани”-савєльєвці це зробили.Нашій не довіряємо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота