<

Депутат Володимир-Волинської міської ради оголосив про складання повноважень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:41 | 20.12.2019 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ коментарі 3

На останній у 2019-му році сесії Володимир-Волинської міської ради депутат від фракції «Наш Край» Максим Клим’юк заявив, що складає свої депутатські повноваження.

Намір скласти повноваження депутата Клим’юк озвучив усно у розділі питань «Різне» після завершення розгляду порядку денного.

Він зазначив, що діалог з міським головою і його командою йому здається неможливим.

“Я складаю повноваження депутата міської ради, хочу подякувати колегам за чотири роки проведених у цій залі. Від кожного з вас багато чого можна було навчитися. Петре Даниловичу, дякую вам,  від вас та вашої команди я навчився,  як не потрібно робити. Спіть спокійно. Я зрозумів одну річ: для того, щоб бути корисним місту, не обов’язково  бути депутатом міської ради і тим паче міським головою”, – сказав Клим’юк.

Юридично Максим Клим’юк залишається депутатом Володимир-Волинської міської ради, поки не повідомить про свої наміри письмовою заявою в ТВК. Потім депутати мають проголосувати за скаладання ним депутатського мандата на засіданні сесії.

Нагадаємо, що у 2017-му році депутати кілька сесій підряд голосували за складання мандата депутатом Андрієм Хілінським, проте голосів для цього жодного разу не вистачило.




коментарів: 3
  1. Зі слів депутата я зрозумів,що він більше в політику не піде, в мери балотуватися не буде, а буде просто “благодійником”.Ураааа!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа