<

Депутат свободівець Коба вимагає звільнити депутата самопомічця Жука

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:48 | 9.02.2016 / Володимир / /
Перегляди
12
/ коментарів 14

9-го лютого, ввечері депутат Сергій Коба, партія ВО “Свобода” на своїй сторінці у Facebook опублікував допис в якому розповідає про візит на підприємство “Володимир-Волинськийтеплокомуненерго”.

“Мене, як голову бюджетної комісії цікавили в першу чергу фінансові питання та негальна проблема зменшення тарифу для населення та бюджетних організацій. А там окрім мільйонних проблем і внутрішнього конфлікту нічого хорошого немає. Виявилося, що основна проблема підприємства – це керівний склад на “чолі ” як виявилося, з Жуком Ярославом( головний інженер) який з незрозумілих причин не був присутній. Цей хаос і ,даруйте, бардак, зі слів колективу, на підприємстві створює саме він, а керівник не може поставити все на місця.  Пан Жук є також депутатом міської ради від Самопомочі, тому довелося звернутися до його однопартійця за необхідністю негайного впливу партії на колегу. На мою думку треба негайно міняти як керівника, так і головного інженера і дуже швидко, а то отримаємо підприємство-банкрут.” – йдесться у пості Сергія Коби.

На допис вже відреагували мешканці Володимира-Волинська та підтримали свободівця у рішучості. Так, зазначають, що вже набридла подача перекрученої інформації про наміри керівника та міської влади. А також постійний конфлікт між керівником і головним інженером.

Читайте також:17-ть мільйонів боргує підприємство “Теплокомуненерго” у Володимирі-Волинському




коментарів: 14
  1. “Мешканці міста” – это эти два коментатора на его страничке? Это первое.
    Второе, Коба говорит тоже, что и саганюк. А это априори не может быть нормально.
    Учитывая, что Коба может быть замешан в коррупции, как глава комитета по финансам (давайте вспомним мясорубки по 20 тыс. грн.), и за это взялась Самопомич, то Коба просто валяет дурака и мстит.
    Если трезво смотреть на эти истории, то вывод один: Коба дурачок, который играет на две линии фронта (Саганюк и доверчивые однопартийцы и избиратели). В результате, выигрывает саганюк.

    • Правильно написав Євгеній!Капздєц партії свободі в нашому древньому!!!!!!!!!!!!! Запроданців до гальопу!!!! Коба заплямив себе і всю партію!

      • Не спешіть їх хоронити! Коба нормально все робить. Колективи тих підприємств які він захищає від нападок Самопомочі проголосують за нього 100%

  2. Самонеміч-коментуй по суті! Жука давно треба повісити/взяти за яйця. Рехворматор хренов. Загнали підприємство в яму, а люди мають цей цирк через найвищі тарифи оплачувати? Геть Жука і його посіпак з нашого міста. Цікаво чи прийде і на цей раз костя його вигороджувати?

  3. Много внимание на пост в фейсбуке Кобы,ето человек папика, что ему скажут то и пишет и делает.

  4. ДІЙСНО, “завдяки” мудрому керівництву містом і “теплом” прослідковується річ подібна на змову між владою і надавачами ком послу: Володимиртепло та ЖЕК №1. Кілька років тому, за розпорядженням влади то передавали, то брали назад внутрішньобудинкові мережі. Внаслідок чого ЖЕК №1, в період правлінь Януковича+Сагвеюка, заборгував “Теплу…” МІЛЬЙОНИ і повертати їх явно не планує. Були вибори, були незрозумілі витрати на незрозумілі майдани, точніше антимайдани і знову… вибори. Прослідкувати гроші, що тратив і куди тратив ЖЕк, не виконуючи!!!! планових, обов’язкових робіт-не хоче ні мерія, не настоюють громадяни. А знайти крайнього- це таткова традиція, пак-замовлення. Оскільки у колективі ДІЄ Єдина в місті НЕЗАЛЕЖНА від татка ПРОФСПІЛКА. А чому ж її не рекламує мерія? Це ж ГО. Вас не насторожує? Очолює її Ярослав Жук. І він виступив проти відмивань чи то б пак нераціонального демонтажу газового обладнання котелень в санстанції (гріє педколедж і Савельєва-рехворматора, якому (нібито кажуть щось з електрикою вчить) не доходить, що дрова- не прогрес проти газу, який має дешевшати як і нафта). От і вдумайтесь- знищуюючи раціональне, хтось гріє руки на горе-рехвормах. То ж чи до душі меру заяви “з бадуна” окремих людей, вчорашніх патріотів? Побачимо -зробимо висновки. Де, хто, кому, як і за які грошики служить; кого, ким, за що вибирають і що з того доброго бюджету, простим мешканцям і місту зокрема?

  5. Аж цікаво який саме”колектив”підтримує ці слова?!Контора??????За ініціативи “папіка”готується продаж підприємста,а Коба,доречі,якщо вірити пліткам пропонується як новий директор.Сміх і сльози в Древньому!

  6. А те що Жук і там не може нормально з людьми працювати, це нічого, підозр ніяких не виникає…він адекватний???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа