<

Депутат облради звернувся до керівника Нацполіції Волині щодо свавілля володимирського «лихача» на Mitsubishi «2222»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 11.05.2021 / Володимир / /
Перегляди
47
/ коментарів 5

11-го травня депутат обласної ради Андрій Бокоч звернувся до керівника Нацполіції Волині з депутатським зверненням щодо свавілля добре відомого у Володимирі «лихача» на Мітсубісі з номерами «2222». Авто бачили у чималій кількості «пригод», проте після цього з тим же водієм Мітсубісі далі курсувало містом.

Про це депутат повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

У звернені йдеться, що 29-го квітня близько 16:00 у Володимирі на вулиці Ковельській на в’їзді до готелю автомобіль Mitsubishi збив опору вуличного освітлення. Чоловік за кермом був у стані алкогольного сп’яніння і позбавлений «прав». На нього склали чотири протоколи. 

У 2019-му році водій на цьому ж автомобілі зніс паркан у центрі Володимира. А 12-го січня цього року водія Mitsubishi зупинили патрульні: керманич був з ознаками алкогольного сп’яніння та чинив супротив поліцейським.

Тож Бокоч звернувся до керівника Нацполіції у Волинській області Юрія Крошко з проханням взяти ситуацію щодо регулярного скоєння злісним порушником резонансних і небезпечних для життя і здоров’я громадян ДТП на особистий контроль. Та вжити вичерпних і дієвих заходів для недопущення скоєння цим водієм ДТП й надалі.




коментарів: 5
  1. Хай той депутат розслідує свавілля яке зробила аміла з асфальтним покриттям на вул.Ковельській.

  2. А в порліції ,що закони не вчили ,що ще потрібно депутату звертатись ,щоб зайнялись злочинцем ,чи чекаютоь коли людину зіб’є?

  3. Піліція таких боїться а ніхто з людей просто не хоче гріх на душу брати щоб провчити падоль, але таке поняття як самосуд ніби ніхто не відміняв, ще доїздиться

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця