<

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відзначили у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:08 | 9.05.2017 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарі 3

9-го травня у Володимирі-Волинському пройшли урочисті заходи присвячені Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Представники духовенства УПЦ МП провели панахиду біля обеліску Слави. Після цього представники місцевої влади та містяни поклали квіти до обеліску Слави та до меморіальної дошки загиблим героям АТО.

Заходи з відзначення 72-ї річниці з дня перемоги у Другій світовій війні продовжилося у залі культурно-мистецького центру. Присутніх ветеранів привітали секретар Володимир-Волинської міської ради Олег Свідерський та перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук. Ветеранам вручили квіти та грошові премії. Дві подяки та грошові премії від народного депутата Ігоря Гузя вручив також його помічник Андрій Бокоч.

“Приємно, що сьогодні у свято не розділяємо ветеранів, які воювали у регулярному війську, і тих, хто був у загонах УПА. Вони усі боролися за свободу рідної держави”, – зазначив Андрій Бокоч.

Після вітань на усіх присутніх чекала концертна програма.




коментарів: 3
  1. В той час коли батюшка окроплює монумент головний ригіонал міста мороз міг би руки з карманів дістати і шапку зняти( див. 1 фото). Не виховав Петро своє оточення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер